Lasrobot Operator BBL

Delwi/Groenink is op zoek naar een Lasrobot Operator BBL. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Als Operator Lasrobot BBL wil je je ontwikkelen tot Lasrobot Operator. Je gaat de Cloos Lasrobot leren bedienen. Je gaat werken met producten voor de machinebouw. Je wordt intern opgeleid en begeleid om tekeningen te lezen en storingen op te lossen, kleine aanpassingen te maken in het programma, zelfstandig de lasrobot te kunnen bedienen, fabricagefouten goed op te lossen, verantwoordelijk te zijn om goede kwalitatieve producten af te leveren, gefabriceerde producten te controleren aan de hand van tekeningen en het zelfstandig instellen van de machines. Een leuke uitdagende functie waarin ontwikkeling mogelijk is.

Functievereisten

  • Je volgt een technische opleiding richting Lasrobotoperator (Monteur Mechatronica) of bent van plan deze te gaan volgen.


Belangrijke vaardigheden voor een BBL Lasrobot Operator zijn:

  • Technisch inzicht: Het begrijpen van technische tekeningen en specificaties is van essentieel belang om de lasrobots correct te programmeren.
  • Handvaardigheid: Als lasrobot operator moet je in staat zijn om materialen nauwkeurig te positioneren en de kwaliteit van lasverbindingen te controleren.
  • Probleemoplossend vermogen: Tijdens het lasproces kunnen er uitdagingen optreden, zoals lasfouten of afwijkingen. Je leert om deze problemen te identificeren en oplossingen te vinden.
  • Kwaliteitsbewustzijn: Het leveren van hoogwaardige lasverbindingen is van groot belang. Je leert de kwaliteit van de lassen te beoordelen en eventuele afwijkingen te corrigeren.

Aanbod

  • Een uitdagende functie bij een dynamisch, groeiend bedrijf;
  • Goede begeleiding en een prettige werkomgeving;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Bedrijfsprofiel Delwi/Groenink Machinefabriek

Bij Delwi/Groenink Machinefabriek werken ruim 100 medewerkers. We beschikken over veel ervaring in de metaalbranche met de toelevering van componenten, onderdelen en speciale projecten. Het bouwen van complete installaties, machine -en apparatenbouw horen tot ons vakgebied.


Bij Delwi/Groenink heerst een informele en open sfeer. Korte communicatielijnen, betrokken medewerkers met een prettige samenwerking zijn kenmerken die bij de Delwi/Groenink cultuur horen. Past deze omschrijving bij jou? Dan werken we graag met je samen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Delwi/Groenink. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Marssteden 21-29
7547TE Enschede
+31 (0) 53 428 56 50