BTW specialist

De Jong & Laan is op zoek naar een BTW specialist.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-1-2021
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

In jouw rol als btw specialist ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en vestigingen. Je adviseert zelfstandig en proactief ondernemers bij complexe vraagstukken op het gebied van btw en overdrachtsbelasting. Je bent vakinhoudelijk sterk en deelt je kennis graag met klanten en je collega's. Je bent breed georiƫnteerd op nationaal en internationaal btw gebied voor zowel profit als non-profit organisaties. Tevens heb je ervaring met het voeren van procedures.


Je bent een veelzijdig en commercieel ingestelde btw specialist die kan signaleren, acquireren en adviseren. Je onderhoudt jouw netwerk en breidt deze uit. Tevens houd je je bezig met het ontwikkelen en verzorgen van trainingen en cursussen op jouw vakgebied. Als btw specialist heb je een actieve bijdrage aan het verder uitbouwen van het specialistenteam omzetbelasting en de ontwikkeling van de afdeling en organisatie. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

Functievereisten

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw gedachten over het vak en hoe deze uitdaging vorm te geven.


En we zijn benieuwd naar jouw:


  • resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
  • klantgerichtheid;
  • overtuigingskracht;
  • commerciĆ«le drive;
  • helicopterview.


Als btw specialist beschik je over een afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht / economie en heb je ruime werkervaring als btw/vat specialist. Je bent bij voorkeur woonachtig in het marktgebied van de Jong & Laan in Noordoost-Nederland.

Aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden we jou als btw specialist een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je rekenen op:


  • een premievrij pensioen;
  • 31 vakantiedagen per jaar;
  • winstdeling regeling;
  • een laptop, smartphone;
  • een leaseauto.

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan

Als btw specialist voor onze organisatie maak je onderdeel uit van het fiscaal specialistenteam. Binnen dit team zijn specialisten werkzaam die belastingen als een grote uitdaging zien. Ze bieden advies aan klanten in de mkb+ praktijk inzake fiscale vraagstukken en daarnaast ondersteunen zij collega fiscalisten van onze vestigingen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760