Belastingadviseur agro

Ter uitbreiding van het fiscale agroteam van de Jong & Laan in Tubbergen hebben zij plek voor een ambitieuze, vaktechnische belastingadviseur die affiniteit heeft met de agrarische sector.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-5-2024
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als tekenbevoegd belastingadviseur speel je belangrijke rol in ons team door klantgerichte en resultaatgerichte belastingadviezen te verstrekken aan onze klanten. Je bent als belastingadviseur agro sparringpartner voor agrarische ondernemers op fiscaal gebied.


In ons gedreven en enthousiaste team in Tubbergen, word je uitgedaagd door een diversiteit aan fiscale vraagstukken bij agro ondernemers. Wij bieden jou de mogelijkheid om het beste uit jezelf te halen. Ons kantoor in Tubbergen is recentelijk nieuw gebouwd en je werkt dan ook in een moderne, prettige werkomgeving midden in het centrum van Tubbergen. Kenmerkend voor ons kantoor in Tubbergen is de regionale betrokkenheid en ambitieuze en gezellige groep collega’s waar je mee komt te werken. In Tubbergen hebben we een mooie agrarische klantenportefeuille.


Je bent niet zomaar een adviseur; je bent een betrouwbare partner voor onze agro klanten, die hen begeleidt door de complexe wereld van fiscale wet- en regelgeving. Of het nu gaat om het opstellen van bezwaar- en beroepschriften, het voeren van overleg met de Belastingdienst en andere belangrijke stakeholders, of het coördineren van werkzaamheden en bewaken van deadlines, jij staat altijd paraat met jouw uitstekende vakinhoudelijke kennis en communicatieve vaardigheden. Naast je dagelijkse werkzaamheden in de algemene adviespraktijk, ben je ook verantwoordelijk voor de bijzondere opdrachten die zich voordoen binnen een fiscale agropraktijk. Hierbij kun je jouw dienstverlenende karakter en innovatieve denkwijze inzetten om complexe vraagstukken op te lossen en onze klanten optimaal te adviseren. Intern ben je eindverantwoordelijk voor de reviews van de fiscale aangiften.


Met jouw vaktechnische kennis lever je een waardevolle bijdrage aan de doorontwikkeling van onze vestiging. Je denkt mee over verbeteringen en innovatieve oplossingen, waarmee we onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen.


Bij de Jong & Laan heb je ruim 100 fiscale collega’s waar je op de werkvloer, tijdens de summercourses en andere (vaktechnische) bijeenkomsten kennis en ervaring mee kunt uitwisselen. Bij de uitoefening van jouw werkzaamheden kun je leunen op IT-ondersteuning voor de diverse applicaties die we gebruiken, de collega’s bij vaktechniek, de brede beschikbaarheid van vaktechnische bronnen en het een ruime educatieaanbod vanuit Opleiding & Training. We zijn aangesloten bij de NOB en het RB. Dit biedt jou de mogelijkheid om de verschillende educatietrajecten die aangeboden worden te volgen.


Wij gaan samen voor jouw succes!

Je wil door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Human-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!

Functievereisten

 • Afgestudeerd RB of NOB en/of beschikt over een hbo/universitaire studie fiscaal recht/economie
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie
 • Affiniteit met de agrarische branche
 • Helicopterview
 • Goede communicatieve & analytische vaardigheden

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Leasefietsregeling & sportvergoeding
 • Leaseauto, laptop & telefoon


&NUJIJ!

Zie jij jezelf in deze rol? Dan staan wij open voor een goed gesprek met jou. Wij zorgen voor de kansen, aan jou om ze te grijpen. Jij bent in de lead, maar je staat er nooit alleen voor. Wat je bij ons ook gaat doen, je doet het samen!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760