Applicatiebeheerder HR & salaris

Heb jij ervaring op het gebied van salarissen en een bovengemiddelde interesse in IT? Dan is de Jong & Laan op zoek naar jou! Als applicatiebeheerder HR & Salaris bij de Jong & Laan krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken en te laten zien wie je bent.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
29-5-2024
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zien we ook terug binnen onze IT afdeling. We lopen binnen onze sector voorop met IT ontwikkelingen en zijn flink aan het groeien, zowel autonoom als door overnames. Dit biedt jou een mooie kans om mee te groeien en te ontwikkelen!


Je komt te werken op onze IT afdeling in Vroomshoop. Het team bestaat uit 18 enthousiaste professionals, werkzaam als systeem- en applicatiebeheerders, business-analisten en PowerBI specialisten. De afdeling IT is mede verantwoordelijk voor de, binnen de organisatie gebruikte, applicaties op het gebied van o.a. accountancy, fiscaliteit en salarisadministratie en daarnaast voor hard- en software, verbindingen en telefonie.


Als applicatiebeheerder HR & Salaris ben je samen met een andere collega verantwoordelijk voor het pakket Nmbrs. Bij de Jong & Laan gebruiken we Nmbrs zowel intern als bij onze klanten. Als applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor het optimaal gebruik van het pakket. Jouw afwisselende takenpakket bestaat o.a. uit het ondersteunen en adviseren van gebruikers, analyseren van problemen, schrijven van handleidingen en instructies en het onderhouden van de inrichting van Nmbrs en enkele andere applicaties. Daarnaast denk je proactief mee in het verbeteren van werkprocessen en verbeteringen in het pakket. Ook onderhoud je contact met onze leveranciers en collega kantoren en vertaal je nieuwe functionaliteit naar bruikbare oplossingen voor de Jong & Laan.


Door jouw achtergrond snap jij de complexiteit van salarisverwerkingen en weet je de vertaalslag te maken naar oplossingen in IT systemen. Het is een dynamische rol waar je een grote diversiteit aan werkzaamheden hebt. Het ene moment ben je een collega aan het helpen die niet uit een TWK berekening komt, een ander moment ondersteun je een collega met vragen over koppelingen en vervolgens ga je naar een overleg met andere accountantskantoren. Geen dag is hetzelfde en dat maakt de functie zo leuk!


Wij gaan samen voor jouw succes!

Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Personal-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!

Functievereisten

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Een afgeronde opleiding PDL en aantoonbare ervaring met IT, en/of
 • Een afgeronde opleiding (bedrijfskundige) informatica met aantoonbare ervaring met salarisverwerking
 • Communicatieve en analytische vaardigheden
 • Een prettige manier van samenwerken

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Leasefietsregeling & sportvergoeding
 • Laptop & smartphone

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760