Senior belastingadviseur

DeJong&Laan is op zoek naar een Senior belastingadviseur.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als allround belastingadviseur voor onze organisatie maak je onderdeel uit van het groeiende fiscale specialistenteam van de afdeling Belastingadviseurs. Binnen dit team zijn specialisten werkzaam die belastingen als een grote uitdaging zien. Ze bieden advies aan klanten in de MKB+ segment, aan familiebedrijven en internationaal opererende ondernemingen over complexe fiscale vraagstukken en daarnaast worden zij vanwege hun expertise ingeschakeld door al onze vestigingen.


De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zie je terug in de stappen die wij hebben gemaakt met onze kantoren in Almelo, Vriezenveen en Belastingadviseurs. We hebben ervoor gekozen om deze samen te voegen en dat betekent dat je komt te werken in een prachtig nieuwbouwpand op een mooie zichtlocatie aan de A35 in Almelo. Het pand is volgens de laatste energie- en duurzaamheidsnormen gebouwd. Het pand is in mei 2023 in gebruik genomen en je werkt hier in een team van circa 25 fiscalisten. Hiermee krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken en daarmee een bijdrage te leveren aan doorontwikkeling van de fiscale praktijk. Hierbij word je vrijheid geboden voor ontwikkeling en nieuwe initiatieven om hiermee jouw specialisme en zichtbaarheid in de markt uit te bouwen.


In jouw rol als senior belastingadviseur ben je onderdeel van een professioneel team en mede het aanspreekpunt voor onze klanten en vestigingen. Je adviseert zelfstandig en proactief ondernemers bij complexe vraagstukken op het gebied van bijvoorbeeld investeringen, herstructureringen, fiscale corporate vraagstukken en financieringen en bedrijfsoverdrachten. Je bent vakinhoudelijk en relationeel sterk en deelt je kennis graag met klanten en je collega's.


Je bent een breed georiƫnteerde en commercieel ingestelde specilaist die kan signaleren, acquireren en adviseren. Je haalt plezier uit het onderhouden en uitbreiden van jouw netwerk. Je bent een verbinder en kan een vertrouwensrelatie met de klant opbouwen. Je kent het marktgebied van de Jong & Laan goed en je hebt een actief netwerk opgebouwd. Als senior belastingadviseur draag je bij aan de ontwikkeling van de vestiging en organisatie.

Functievereisten

 • Afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht/ economie
 • Ruime ervaring in een soortgelijke functie
 • Ondernemerschap
 • Verbinder
 • Sparringpartner

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Leaseauto
 • Laptop & smartphone

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Human-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruit-strevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van deJong&Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760