Fiscaal adviseur kwaliteit & vaktechniek

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie waarin je jouw fiscale kennis en ervaring op vaktechnisch gebied optimaal kunt inzetten? Dan is de Jong&Laan op zoek naar jou.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

In deze uitdagende en afwisselende functie krijg je de mogelijkheid om alle facetten van het fiscale vak te raken. Je staat in nauw contact met directie en de collega's uit de praktijk waarbij onze organisatie zich kenmerkt door de korte lijnen. Je komt te werken in een ondernemende, dynamische en mensgerichte werkomgeving waarbij we samen verder bouwen aan een kwalitatief hoogwaardige toekomst voor onze organisatie. Vanuit jouw fiscale expertise ben jij aanspreekpunt voor onze collega’s op het gebied van vaktechnische vraagstukken. Zij kunnen bij jou terecht voor een onderbouwde mening. Er wordt op uiteenlopende gebieden geconsulteerd, zowel verplicht als onverplicht. Jij biedt kaders, werkprocessen en standaarden waardoor jouw collega’s in staat worden gesteld het hoogste niveau van kwaliteit te leveren.Als adviseur kwaliteit & vaktechniek ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving en vertaalt deze naar het vaktechnisch beleid binnen onze organisatie. Daarnaast vind je het een uitdaging om vaktechnische publicaties over specifieke wet- en regelgeving te schrijven. Jouw expertise zet de plus op onze dienstverlening. Samen met de collega’s van de afdeling Opleiding & Training bepaal en verzorg je vaktechnische bijeenkomsten en cursussen over fiscale onderwerpen voor onze ruim 80 fiscale collega’s die verspreid over onze vestigingen werken.


Onze afdeling kwaliteit & vaktechniek bestaat uit ruim tien vaktechnici. Zij ondersteunen de organisatie voor een totale, multidisciplinaire dienstverlening op het hoogste niveau. Naast jarenlange ervaring hebben zij samen een breed beeld op de praktijk, vanuit verschillende invalshoeken: fiscaal, controle, samenstel, personeel en compliance. Een stevige basis voor het doorbouwen aan kwaliteit. Die inzet leverde ons het afgelopen jaar succes op. Positieve reviews versterkten onze energie om de ingeslagen weg te blijven volgen. Het waarborgen van de kwaliteit in de dienstverlening, dat is één van onze ultieme doelen. Bij alles wat we doen hanteren we een IT- en datagedreven werkwijze. Beeld krijgen bij onze dienstverlening, bekijk ons kwaliteitsverslag: https://www.werkenbijjonglaan.nl/nieuws/kwaliteitsverslag-2022

Functievereisten

 • Drive: jij staat voor jouw vak en je bent iemand die alles uit zichzelf probeert te halen
 • Helicopterview: jij weet bij complexe situaties overzicht te houden
 • Organisatiesensitiviteit en integriteit: jij bent je bewust de invloed van jouw handelen
 • Ruime ervaring als belastingadviseur
 • Een afgeronde fiscale WO opleiding

Aanbod

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop & smartphone
 • Leaseauto

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

Je wilt door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Human-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn. Solliciteer direct!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Jong&Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760