Junior btw specialist (locatie: Almelo)

Is het geven van btw-advies jouw passie of wil jij je graag als btw-specialist ontwikkelen? De Jong & Laan zoekt ter uitbreiding van het team btw-specialisten een nieuwe collega!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
17-5-2023
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als junior btw-specialist in onze organisatie maak je onderdeel uit van het team btw-advies. Binnen dit team zijn meerdere btw-specialisten werkzaam die samen een forse groeiambitie hebben. Naast het uitwerken van uitdagende fiscale vraagstukken voor klanten, wordt steeds meer ingezet op technologische ontwikkelingen. De inzet van data-analyse wordt bijvoorbeeld steeds belangrijker in onze praktijk.


In jouw rol als junior btw-specialist ondersteun jij de meer ervaren btw-specialisten bij vraagstukken op het gebied van btw (en overdrachtsbelasting). Daarnaast speel jij een rol bij het uitvoeren van data-analyses en opstellen van complexere btw-aangiften. Je wilt je graag vaktechnisch en commercieel ontwikkelen en deelt je kennis graag met klanten en je collega's. Je bent breed georiƫnteerd en krijgt zowel energie van nationale als internationale vraagstukken. Als junior btw specialist lever je een actieve bijdrage aan het verder uitbouwen van de btw-discipline binnen de Jong & Laan.


De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zie je terug in de stappen die wij hebben gemaakt met onze kantoren in Almelo, Vriezenveen en Belastingadviseurs. We hebben ervoor gekozen om deze samen te voegen en dat betekent dat je komt te werken in een prachtig nieuwbouwpand op een mooie zichtlocatie aan de A35 in Almelo. Het pand is volgens de laatste energie- en duurzaamheidsnormen gebouwd. Het pand is in mei 2023 in gebruik genomen en het btw-team maakt onderdeel uit van een team van circa 25 fiscalisten. Hiermee krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken en daarmee een bijdrage te leveren aan doorontwikkeling van de fiscale praktijk.

Functievereisten

 • (Bijna) afgeronde wo opleiding fiscaal recht/ fiscale economie
 • Drive & ambitie
 • Kwaliteits- en resultaatgerichtheid
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Enthousiasme

Aanbod

Wat je ambities ook zijn, bij de Jong & Laan krijg je de ruimte, de kansen en de middelen om ze waar te maken. Alles wat nodig is om te groeien in wat je doet. Wat dacht je van ons Young-Development traject? We nemen ons werk serieus, helpen elkaar, en vormen een hecht team. Spreekt dit je aan? Dan is het aan jou om de stap te nemen. Wij kunnen wel A zeggen, uiteindelijk ben jij het die B moet zeggen. Wij zorgen voor genoeg kansen. Aan jou om ze te grijpen. Nu ben jij aan zet.


Wat bieden wij?

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop
 • Goede opleidingsmogelijkheden (waaronder het volgen van een SOB-opleiding)

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760