Manager aangiftepraktijk (locatie Almelo)

Ben jij een fiscalist met een helicopterview en scherp oog voor detail? Zie je het als uitdaging om aangifteprocessen optimaal te stroomlijnen en spreekt het je aan om met het team adviespunten vanuit de aangiften te signaleren en te implementeren? Dan krijg je bij ons alle ruimte om je ambities waar te maken. Wij bieden jou een afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als aansturende manager aangiftepraktijk ben je verantwoordelijk voor een groeiend team van fiscaal medewerkers. Samen met je team draag je zorg voor de zeer gevarieerde aangifteportefeuille van de vestiging Almelo. Tot onze klantenportefeuille rekenen we ook het MKB+ segment, familiebedrijven en internationaal opererende ondernemingen.

Je reviewt en bent eindverantwoordelijk voor de door collega’s voorbereide aangiften inkomsten- en vennoot-schapsbelasting. Tevens review je de fiscale posities en beoordeel je of stel je complexe aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting op. Je beoordeelt jaarrekeningen op fiscale aspecten en zorgt ervoor dat het proces rondom aangiften in overeenstemming is met wet- en regelgeving en op de vestiging in samenspraak met de accountantsafdeling soepel verloopt. Daarnaast ben je (eind)verantwoordelijk voor de werkzaamheden behorende bij het aangifteproces, zoals het controleren van aanslagen en het behandelen van vragenbrieven van de belastingdienst. Je hebt een belangrijke rol bij de signalering van de adviesbehoeften bij de klant op basis van de jaarrekening en aangifte. 

Je bent laagdrempelig en goed in staat te schakelen met collega fiscalisten en accountants inzake de fiscale problematiek bij klanten. Bij de Jong & Laan werk je voor meerdere vestigingen en stimuleren wij multidisciplinair werken. 

Daarnaast haal je veel plezier uit het meedenken over oplossingen voor fiscale vraagstukken en geeft het jou energie om collega’s te begeleiden en coachen. Je helpt ze verder op het gebied van vak inhoud en persoonlijke ontwikkeling. 


Functievereisten

  • Afgestudeerd RB of NOB en/of beschikt over een hbo/universitaire studie fiscaal recht/economie
  • Ruime ervaring in een soortgelijke functie
  • Integriteit en helicopterview
  • Resultaat- en kwaliteitsgerichtheid
  • Woonachtig in de regio Twente

Aanbod

  • Direct een vast contract
  • 31 vakantiedagen per jaar
  • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
  • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
  • Premievrij pensioen
  • Laptop & smartphone
  • Leaseauto

Bedrijfsprofiel De Jong & Laan Twente

De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zie je terug in de stappen die wij gaan maken met onze kantoren in Almelo, Vriezenveen en Belastingadviseurs. We hebben ervoor gekozen om deze samen te voegen en dat betekent dat je komt te werken in een prachtig nieuwbouwpand op een mooie zichtlocatie aan de A35 in Almelo. Het pand wordt volgens de laatste energie- en duurzaamheidsnormen gebouwd. Als begin 2023 het nieuwe pand in Almelo in gebruik genomen wordt, werk je straks in een team van circa 25 fiscalisten. Hiermee ligt er volop uitdaging voor jou in het aansturen van de aangifteprocessen en qua complexiteit van de aangiften.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de Jong en Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760