Senior belastingadviseur (loonheffingen) (locatie Almelo)

De Jong & Laan is op zoek naar een Senior belastingsadviseur (loonheffingen). Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
28-11-2022
Aantal uur
34
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als specialist voor onze organisatie maak je onderdeel uit van het goeiende fiscale specialistenteam. Binnen dit team zijn specialisten werkzaam die belastingen als een grote uitdaging zien. Ze bieden advies aan klanten in de MKB+ segment, aan familiebedrijven en internationaal opererende ondernemingen inzake complexe fiscale vraagstukken en daarnaast worden zij vanwege hun expertise ingeschakeld door al onze vestigingen.


De Jong & Laan is volop in ontwikkeling en dat zie je terug in de stappen die wij gaan maken met onze kantoren in Almelo, Vriezenveen en Belastingadviseurs. We hebben ervoor gekozen om deze samen te voegen en dat betekent dat je komt te werken in een prachtig nieuwbouwpand op een mooie zichtlocatie aan de A35 in Almelo. Als begin 2023 het nieuwe pand in Almelo in gebruik genomen wordt, werk je straks in een team van circa 25 fiscalisten. Hiermee krijg je alle ruimte om je ambities waar te maken en daarmee een bijdrage te leveren aan doorontwikkeling van de fiscale praktijk. Hierbij word je vrijheid geboden voor ontwikkeling en nieuwe initiatieven om hiermee jouw specialisme en zichtbaarheid in de markt uit te bouwen. 


Je bent een veelzijdig en commercieel ingestelde specialist loonheffingen die kan signaleren, acquireren en adviseren. Je bent vakinhoudelijk sterk en deelt je kennis graag met klanten en je collega‚Äôs. 

Je onderhoudt jouw netwerk en breidt deze uit en levert een actieve bijdrage aan het verder uitbouwen van het (internationale) specialistenteam en de ontwikkeling van de afdeling en organisatie. 

Functievereisten

 • Afgeronde universitaire opleiding fiscaal recht/ economie
 • Ruime werkervaring als zelfstandig belastingadviseur
 • Woonachtig in het marktgebied van de Jong & Laan in Noordoost-Nederland
 • Ondernemerschap
 • Helicopterview

Aanbod

Je wil door. Groeien in wat je doet en je blijven ontwikkelen. Vakinhoudelijk als professional, maar ook als mens. Naast een inspirerende werkomgeving, verantwoordelijkheid en vrijheid in je functie, bieden we ook verschillende trajecten om je te blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het Leadership-Development traject. De boeiende trainingen, assessments en intervisiebijeenkomsten door gedreven trainers zijn gericht op de ontwikkeling van jouw persoonlijke competenties. Altijd actueel en vooruitstrevend zodat jij de opgedane kennis de volgende dag gelijk kunt toepassen. Wees de specialist, het aanspreekpunt en de collega die jij wilt zijn.


Verder bieden wij:

 • Direct een vast contract
 • 31 vakantiedagen per jaar
 • Uitstekende thuiswerkvoorzieningen & flexibel werken
 • Winstdelingsregeling & eindejaarsuitkering
 • Premievrij pensioen
 • Laptop & smartphone
 • Leaseauto

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van De Jong & Laan. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Koningin Beatrixlaan 18
7681 AG Vroomshoop
0546 - 660 760