Marketing Manager

Ter uitbreiding van het team is DBG Nederland op zoek naar een ervaren Marketing Manager. De positie van Marketing Manager is nieuw binnen DBG Nederland, Fitex, De Voordeelmarkt en HT Solar. Door snelle groei en de groeidoelstellingen is deze positie voortgebracht. 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-6-2021
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Als Marketing Manager onderzoek en adviseer je de directie o.a. over merkstrategie, publiciteitstrajecten, nieuwe markten en producten, ontwikkelen van campagnes online of offline. Je kan onderzoeksresultaten vertalen naar een groeistrategie. Wat je vooral moet kunnen, is goede ideeën omzetten in presenteerbare plannen. Je bent een ervaren leider die een visie heeft en deze concreet en praktisch kan neerzetten. Je kan anderen meenemen in je plannen om zo de plannen echt als team te realiseren. Iemand die zelfstandig een team kan leiden, om kan gaan met budgetten en resources en de puntjes op de ‘i’ kan zetten.

Bedrijfsprofiel DBG Nederland B.V.

DBG Nederland is distributeur en fabrikant van verf en non-paint artikelen die onder andere levert aan zijn eigen groeiende en ambitieuze winkelketen - De Voordeelmarkt - en door heel Nederland. DBG Nederland produceert daarbij zijn eigen productlijn in verf en aanverwante artikelen onder de merknaam FITEX. Het totale assortiment van de organisatie is uitgegroeid tot meer dan 10.000 producten in paint en non-paint. Daarvoor gebruiken wij ons eigen magazijn. 


De winkelketen De Voordeelmarkt is omni channel keten welke zowel in fysieke winkels als online snel groeit. 


HT Solar Nederland is een jonge onderneming die zich bezig houdt met de verkoop van zonnestroomsystemen aan installateurs en professionals op het gebied van zonne-energie. Door een samenwerking met diverse leveranciers en rechtstreekse distributie vanaf de productielijn is niet alleen de levering sneller, maar de inkoop voor installateurs financieel aantrekkelijker.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DBG Nederland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

van den Bergsweg 7
7442 CK NIJVERDAL
0548 82 0437