(Afstudeer) stage Software Engineer

DataAccess heeft de opdracht (Afstudeer) stage Software Engineer beschikbaar

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Een afstudeerstage bij ons uitvoeren betekent ook daadwerkelijk dat jouw opdracht gebruikt gaat worden!

Voorwaarde is wel dat hij dan heel goed moet zijn :-)

Zo zijn opdrachten die te maken hadden met Phonegap, Cordova, API, Docker, Chromium, Web Controls al succesvol geïmplementeerd.


Het belangrijkste product van Data Access Europe BV is DataFlex. DataFlex is een ontwikkel omgeving voor het bouwen van Windows en Web applicaties.

Onder het merk DataFlex® ontwerpen, ontwikkelen en verkopen wij geavanceerde producten om bedrijfssoftware efficiënt en tegen lagere kosten te creëren. Het bevat database applicaties, rapportage tooling, content management en business intelligence oplossingen. Om professionals te ondersteunen die deze tools gebruiken, is een breed scala aan trainingen, ondersteuning en services beschikbaar. Onze ervaren medewerkers bieden consultancy, kennis of complete software-oplossingen. De services omvatten ook creatieve diensten als grafisch en UX/UI-ontwerp, videoproducties (o.a. Tutorials, Bedrijfsreportages, Motion Graphics, Drone opnamen) en speciale, beheerde cloudhosting oplossingen.

Functievereisten

Je bent een zelf-starter en weet goed prioriteiten te bepalen. Je bepaalt je eigen dagindeling en daarin verwachten we een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van jou.

Je bent kritisch en kan goed feedback geven en ontvangen. We werken in een klein team en samen zijn we verantwoordelijk voor het opleveren van een goed werkend platform. We zijn kritisch naar elkaar en blijven daardoor iedere dag leren.

Aanbod

Vanaf september 2024 zoeken we weer een HBO Afstudeer Student Software Engineering die kennis wil maken met DataFlex!

Samen formuleren we je opdracht en hier werk je dan voornamelijk aan. Daarnaast zul je technische kennis opdoen vanuit onze vierwekelijkse meetings. Elke vier weken vertellen collega’s waar ze mee bezig zijn en hoe de opgedane kennis ingezet kan worden.

In deze periode wordt je begeleid en gecoacht door ervaren Software Engineers. Niet alleen de techniek maar ook je persoonlijke ontwikkeling komt ruimschoots aan bod.

Bedrijfsprofiel Data Access Europe B.V.

Wij zijn een volwassen, snel groeiende organisatie met een team van 40 enthousiaste, zelfstandige mensen. We hechten veel waarde aan een prettige werksfeer en een stimulerende werkomgeving. Mede daarom staat de lunch elke dag “ vers” voor je klaar en verzetten we onze gedachten door het spelen van een potje “ tafelvoetbal’ in onze “chill-room” . Onze bedrijfscultuur typeert zich als open en toegankelijk. Je hebt veel vrijheid en een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons voldoende mogelijkheid om je eigen ideeën voor te dragen en te ontwikkelen.


En blijkt dat we heel goed met elkaar kunnen samenwerken dan bespreken we graag de mogelijkheden voor een leuke bijbaan of een mooie toekomst in de vorm van een vaste baan na je studie.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van DataAccess. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Lansinkesweg 4
7553 AE HENGELO
074 - 255 56 09