ICT Consultant/trainer

Contict is op zoek naar een ICT Consultant/trainer. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
22-8-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Jij helpt klanten bij het inrichten en in gebruik nemen van Microsoft 365. Of zij nou overgaan van een andere ICT-dienst naar Microsoft 365, of al langer Microsoft 365 gebruiken. Jij inventariseert de wensen en doelen van de organisatie en helpt hen om de Office apps (nog beter) te benutten. Je brengt werkprocessen en -manieren in kaart en geeft advies hoe de klant slimmer, sneller of prettiger kan samenwerken.


In samenwerking met jouw collega’s van Operations zorg je dat jouw advies technisch wordt ingericht. Jij ondersteunt vervolgens eindgebruikers in een juist gebruik van de applicaties. Daarbij leg je bijvoorbeeld uit welke structuur is aangebracht, welke mogelijkheden er zijn en hoe zij deze in hun dagelijkse werk kunnen gebruiken. Door middel van trainingen, handleidingen of video instructies help jij klanten een ideale werkdag te creëren.


Dit vind je leuk om te doen:

 • Jij achterhaalt wensen en behoeften van de klant en eindgebruikers
 • Je analyseert en inventariseert bestaande werkmanieren en -processen
 • Je ondersteunt bij ICT-implementatie trajecten
 • Je ontwikkelt trainingsmateriaal zoals webinars, presentaties en functionele handleidingen
 • Je verzorgt functionele trainingen aan eindgebruikers
 • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van onze consultancy afdeling

Functievereisten

 • HBO/WO werk- en denkniveau met een afgeronde relevante opleiding
 • Kennis en ervaring op het gebied van Office 365 en kennis van Sharepoint, OneDrive en Microsoft Teams is een sterke pré
 • Minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke rol
 • Je werkt planmatig, doelgericht en je hebt sterke analytische vaardigheden
 • Je bent flexibel en functioneert het best als je veel bewegingsruimte ervaart en op jouw manier invulling mag geven aan deze rol

Aanbod

 • Een salaris passen bij jouw ervaring en kennis
 • Minimaal 25 vakantie dagen en ruimte om bij te kopen
 • Doorgroeimogelijkheden
 • Flexibel werken in een vriendelijke en open werksfeer binnen een groeienede organisatie
 • Opleidingsbudget om je persoonlijk en professioneel verder te ontwikkelen. Hierbij kun je denken aan trainingen op het gebied van Microsoft Beheer, presentatie skills of andere trainingen

Bedrijfsprofiel Contict

Contict is dé leverancier van ‘Het Slimme Werken’. Met meer dan 35 professionals is het ons gezamenlijk doel om slimme en complexe ICT-oplossingen voor elke gebruiker eenvoudig en duidelijk toepasbaar te maken. Want Het Slimme Werken doen we met elkaar, altijd! Het is veel meer dan alleen techniek. We creëren samen met onze klanten de ideale werkdag, die er voor iedereen anders uitziet. Het is dat wat jij nodig hebt om het maximale uit jezelf, je collega’s en je werk te halen. Enkele klanten waarvoor wij werken zijn bijvoorbeeld FC Twente, Oad, Brookhuis, Bleckmann. Maar ook grote zorginstellingen zoals zorggroep Manna.


Om deze ambitie te versterken breiden wij onze dienstverlening verder uit met een ICT Consultant/trainer. Samen met Maike zorg je ervoor dat onze klanten (nog) meer halen uit het gebruik en de toepassingen van hun applicaties. Je komt te werken op de afdeling Operations/techniek en werkt dan ook nauw samen met technische professionals en het projectbureau. Eigen initiatieven en inbreng voor de verdere ontwikkeling van de dienstverlening en consultancy worden zeker gestimuleerd.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Contict. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Zwollestraat 1
7575EP Oldenzaal
0541-745100