Vacature stage mbo HR

Cogas is op zoek naar een Vacature stage mbo HR

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Onze HR-afdeling is al goed bezig, al zeggen we het zelf. Momenteel zijn wij bijvoorbeeld bezig met het professionaliseren en optimaliseren van ons HR-systeem. Dit is juist leuk, zodat jij kunt leren en meedenken over de verdere processen.


Naast deze interessante onderwerpen word je ook de vraagbaak van onze medewerkers. Natuurlijk doe je dit niet helemaal zelf, maar het opstellen van bijvoorbeeld contracten en het verwerken van (salaris)mutaties zal voor jou gesneden koek zijn! Verder kun jij je bezighouden met het meedenken over het aantrekken van (jong) talent en het optimaliseren van het indiensttredingsproces.


Kortom voldoende projecten, waarin jij wordt uitgedaagd om nieuwe kansen zelf op te pakken.


De HR-afdeling bestaat uit 4 collega’s die de gehele organisatie voorzien van raad, daad en informatie. En daarmee is geen dag hetzelfde. Het opstellen van een contract, een vraag over ziekteverzuim of juist het aanpakken van de employer branding. Zowel intern als extern voldoende uitdaging. Want naast de interne zaken die spelen is de energiesector ook constant in beweging. Daardoor is er een samenwerking ontstaan met de andere netbeheerders in Nederland, bijvoorbeeld om jong talent te overtuigen te kiezen voor een opleiding waarmee ze straks in onze sector aan de slag kunnen.


Naast de HR-afdeling maak je kennis met de communicatie-, opleidingscoördinatoren- en administratie-afdeling. Alle expertise onder één (digitaal) dak en daarmee laten wij jou alle facetten van HR zien en ervaren.

Functievereisten

Jij volgt een mbo-opleiding in de richting van HR. Verder ben je een enthousiaste, proactieve en gedreven HR student die nauwkeurig werkt. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een goede taalvaardigheid in Nederlands, zowel mondeling als schriftelijk.


Tot slot wil je graag leren, ben je zelfstandig en flexibel ingesteld en heb je een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel.

Aanbod

Tijdens je periode als HR-stagiaire investeren wij graag in jouw ontwikkeling door middel van persoonlijke begeleiding en proberen we zo goed mogelijk aan te sluiten bij jouw leerdoelen. Zo dragen wij bij aan jouw toekomst- en kun je misschien in de toekomst ook weer iets voor Cogas betekenen. Iedere stagiaire en afstudeerder krijgt een vergoeding van 450 euro per maand bij een fulltime werkweek. Jij dus ook! Verder geniet je van dezelfde voordelen waar de medewerkers gebruik van mogen maken. Denk hierbij aan: 


  • Altijd de beschikking over een werkplek bij Cogas in Almelo; 
  • Een supergoed bedrijfsrestaurant; 
  • Meedoen aan allerlei activiteiten die we voor onze collega's organiseren. 

Bedrijfsprofiel Cogas Energie

Cogas is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, aanleggen, onderhouden en beheren van de netwerken voor gas, elektriciteit, (duurzame) warmte en telecommunicatie in Twente en de gemeente Hardenberg. We zorgen er samen voor dat deze netwerken zo veilig, betrouwbaar en betaalbaar mogelijk zijn én blijven. We zorgen ervoor dat onze infrastructuur klaar is voor een toekomst met duurzame energie. We spelen een centrale rol in de energietransitie, wat verandering en beweging met zich meebrengt in onze organisatie. Jij staat er als stagiaire middenin! Ontdek in onderstaande video meer over werken bij Cogas of lees meer over ons en wat we bieden. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Cogas. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Rohofstraat 83
7605 AT ALMELO
0546 – 836 666