Vacature stage hbo bedrijfskunde

Ben jij op zoek naar een gezellige en leerzame stageplek op het gebied van bedrijfskunde? Dan ben je van harte welkom bij Cogas. Zij vinden het niet alleen belangrijk dat jij leert, zij willen ook graag van jou leren! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
20-3-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

De periode van de stageplek op het gebied van bedrijfskunde loopt vanaf september 2024 tot februari 2025 en is voor 32 tot 40 uur per week.


Over jouw bedrijfskunde stage

Vanaf begin 2023 is business support als nieuw team gestart binnen Cogas. En zoals de naam al aangeeft, zijn wij er vooral op gericht om de gehele organisatie te ondersteunen. Dit doen wij vanuit onze expertise en deskundigheid, zodat elke medewerker zijn/haar werk goed (en steeds beter) kan doen. Als stagiaire ben jij écht onderdeel van ons gezellige team. Jij gaat binnen dit team aan de slag bij de procesconsultants. 


Zij helpen medewerkers in het gehele bedrijf bij het continu verbeteren van zijn of haar werkzaamheden. Daarvoor brengen ze processen in kaart, onderzoeken de grondoorzaken van problemen en begeleiden de uitvoering van verbeterideeën. Zij denken graag mee met hoe we ons werk elke dag een stapje beter kunnen doen! Werkzaamheden die onder andere in jouw stage voor zullen komen zijn: 


 • In kaart brengen en documenteren van processen; 
 • Opstellen van (stuur) informatie ten behoeve van visuele dashboards; 
 • In kaart brengen van knelpunten en analyseren van grondoorzaken; 
 • Opstellen van verbeterideeën en begeleiden van de uitvoering hiervan; 
 • Opstellen en begeleiden van kleine projecten op het snijvlak van Business en IT. 

Functievereisten

 • Je volgt een hbo-opleiding, bijvoorbeeld bedrijfskunde; 
 • Je hebt een gezonde dosis humor; 
 • Je kunt zelfstandig werken; 
 • Je bezit goede communicatieve vaardigheden; 
 • Je bezit een goede Nederlandse taalvaardigheid. 

Aanbod

Wij investeren graag in jouw ontwikkeling, zodoende word je de hele periode begeleid door een enthousiaste stagebegeleider. Iedere stagiaire en afstudeerder krijgt een vergoeding van € 450,- euro bruto per maand bij een fulltime werkweek. Jij als stagiaire bedrijfskunde dus ook! Verder geniet je van (veel) dezelfde voordelen waar de medewerkers gebruik van mogen maken. Denk hierbij aan:


 • Altijd de beschikking over een fijne werkplek bij Cogas in Almelo;
 • Een supergoed bedrijfsrestaurant;
 • Meedoen aan allerlei activiteiten die we voor onze collega's organiseren. 

Bedrijfsprofiel Cogas Energie

Het team business support is een mix van collega's met kennis en ervaring op het gebied van functioneel beheer, opleidingen, project control, continu verbeteren en projectmanagement. Wij zijn een professionele gesprekspartner voor de hele organisatie, en zetten onze ervaring, expertise, vakkennis en deskundigheid in om samen met collega's tot de beste resultaten te komen. Wij vinden werken in een goeie sfeer belangrijk. Daarnaast is humor een belangrijk onderdeel om ons werk met veel plezier te kunnen uitvoeren! 


Cogas is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, aanleggen, onderhouden en beheren van de netwerken voor gas, elektriciteit, (duurzame) warmte en telecommunicatie in Twente en de gemeente Hardenberg. We zorgen er samen voor dat deze netwerken zo veilig, betrouwbaar en betaalbaar mogelijk zijn én blijven. We zorgen ervoor dat onze infrastructuur klaar is voor een toekomst met duurzame energie. We spelen een centrale rol in de energietransitie, wat verandering en beweging met zich meebrengt in onze organisatie. Jij staat er als stagiaire middenin! Ontdek in onderstaande video meer over werken bij Cogas of lees meer over ons en wat we bieden. 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Cogas. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Rohofstraat 83
7605 AT ALMELO
0546 – 836 666