Helpende plus of Verzorgende IG dagbegeleiding, Hengelo Voskamp, 12 uur

Heb jij je diploma Helpende plus of Verzorgende niveau 3? Vind jij het uitdagend om binnen de dagbegeleiding te werken? Gaat het welzijn van cliënten jou aan het hart? Dan is Carintreggeland op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2024
Aantal uur
12
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Voor onze dag begeleiding locatie het Voskamp in Hengelo zijn wij op zoek naar een leuke en spontane collega voor 12 uur per week. Maar, een keer bij springen op een andere dagbegeleiding locatie vind jij ook uitdagend toch?

Wat ga je precies doen? Cliënten komen bij ons voor een zinvolle dagbesteding en jij bent de persoon die hier energie uit haalt. Jij gaat graag aan de slag voor het welzijn van jouw cliënt.  


Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van allerlei activiteiten en organiseert en begeleidt deze dan ook. De ene dag is de activiteit gericht op 1 cliënt, de andere dag werk je in groepsverband. In je werk staat de cliëntvraag centraal en observeer jij de cliënt tijdens de activiteiten. Deze observaties leg je vast in het dossier en daarnaast draag je ook zorg voor de voorkomende ADL taken gedurende de dag. Om dit alles te realiseren werk je nauw samen met jouw collega’s, maar je bent ook goed in staat om zelfstandig te werken. Jij weet de vrijwilligers op een prettige manier aan te sturen en je geeft advies. Dit klinkt als een uitdagende baan, toch?

Functievereisten

  • Je hebt ervaring met ouderen en kennis van de doelgroep
  • Je kunt goed luisteren naar de welzijns wens van de cliënt en denkt hierin mee
  • Je bruist van de vernieuwende ideeën, mogelijkheden en je staat te popelen om te beginnen!
  • Je hebt humor en je hebt een energieke uitstraling
  • Jij weet de cliënt een fijne dag te bezorgen!

Aanbod

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Een uitdagende baan met veel fijne collega’s
  • Veel verantwoordelijkheid én ontwikkelingsmogelijkheden
  • Rechts op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Beloning volgens CAO VVT, FWG 30 met maximaal €3.013,60 (Helpende plus) of FWG 35 met maximaal €3.256,53 (Verzorgende niveau 3) bruto per maand op basis van 36 uur


Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans.

Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  

In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. 

Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  


Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000