Verpleegkundige, Rossum, 24 uur

Zoek jij afwisseling en kom je graag bij cliënten thuis? Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen? Vind je het leuk om in Rossum, Deurningen en Weerselo te werken? Dan verwelkomt Carintreggeland jou graag in het team!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2024
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In ons wijkteam Rossum hebben we ruimte voor een enthousiaste verpleegkundige niveau 4. Onze routes lopen van Rossum centrum naar het mooie Twentse achterland van Rossum. Af en toe kan het zo zijn dat je moet invallen in Weerselo en/of Deurningen. Wij kennen een grote afwisseling qua zorgvraag. We hebben zowel kortdurende als langdurende zorg. We hebben wondzorg en palliatieve zorg. Veel van onze cliënten kunnen door de fijne mantelzorg van familie lang thuis blijven wonen, waardoor we jarenlang de zorg voor meneer of mevrouw op ons mogen nemen. Hierdoor ontstaat een mooie band met de cliënt en weet je goed op welke manier je passende zorg kunt leveren. In ons werkgebied zie je de Twentse nuchterheid terug, met elkaar de schouders eronder, zo zorgen we samen!  


Als verpleegkundige ga je cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is. Bij verandering van de situatie, beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen. Zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners en mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van de cliënt en hun omgeving.


Jij bent een leuke en vlotte collega die sfeer brengt bij zowel de cliënten als ons team!


Wijkzorg Rossum is een hecht en betrokken team en werkt zelfstandig. De personeelssamenstelling is heel divers, een mix van jong en oud. Met elkaar zorgen we voor optimale flexibiliteit. Wij staan als team altijd voor elkaar klaar, bij ons is er nooit gedoe, met elkaar lossen we hetgeen we tegenkomen altijd weer op. We komen na de routes samen in ons wijkkantoor in het centrum van Rossum (het Cultuurhoes). Het mooie van ons wijkkantoor is dat onze cliënten hier heel makkelijk even binnenlopen voor een praatje en dat is altijd weer gezellig. Ons team organiseert jaarlijks een cliëntmiddag voor de cliënten en we hebben ook regelmatig een gezellig teamuitje!  Heb jij een idee wat we met ons volgende teamuitje kunnen doen? Solliciteer dan snel!

Functievereisten

 • Jij beschikt over jouw diploma verpleegkundige niveau 4
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je kent het dorpsleven als geen ander!
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs
 • Je hebt humor en je kijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn 
 • Je ben communicatief zeer vaardig en je durft je mening te geven 

Aanbod

 • Een vast contract!
 • Een team met 11 gezellige en professionele collega’s
 • Een fijne werkomgeving met leuke cliënten
 • Veel verantwoordelijkheid en ontwikkelmogelijkheden
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 45, maximaal € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur 
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag


Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  


Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  


Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000