Verzorgende niveau 3, nachtdienst, Rijssen

Carint Reggeland is op zoek naar een Verzorgende niveau 3, nachtdienst, Rijssen. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2024
Aantal uur
16
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging binnen onze locatie de Schutse te Rijssen? Wij zijn op zoek naar een stralende toevoeging aan ons dynamische team, waarin een schat aan kennis en kunde huist. En we willen niemand liever dan jou daarbij verwelkomen! Ons team is een mix van jong talent en ervaren krachten, die elkaar perfect aanvullen en ondersteunen.


Voor de Schutse in Rijssen zijn we op zoek naar een ervaren Verzorgende niveau 3 die de nachtelijke uren niet schuwt. Met een brede zorgvraag sta jij als Verzorgende niveau 3 klaar om je steentje bij te dragen. Gastvrijheid en gemoedelijkheid zijn kenmerkend voor ons team binnen de Schutse. Hier heerst een prettige werksfeer waar humor hoog in het vaandel staat. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er binnen deze functie volop mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen.


Elke afdeling binnen de Schutse telt 8 bewoners, en met maar liefst 6 afdelingen - waaronder 2 somatische en 4 PG-afdelingen - is er volop diversiteit en uitdaging te vinden.

Functievereisten

  • Jij bent beschikbaar voor 4-20 uur per week
  • Je vindt het fijn om de nachten te werken en kunt dit goed met jouw privé situatie combineren
  • Jij bent gediplomeerd verzorgende niveau 3
  • In stressvolle situaties houd jij je hoofd koel!
  • Het geeft jou een warm gevoel wanneer jij ervoor zorgt dat alle cliënten weer een fijne nacht hebben gehad

Aanbod

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
  • Beloning volgens CAO VVT FWG 35; maximaal € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen
  • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 


Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  


Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! 


Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan? 


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. 


Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. 


Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen! 

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carint Reggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000