Verpleegkundige niveau 4, Rijssen

Carint Reggeland is op zoek naar een Verpleegkundige niveau 4, Rijssen. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
15-4-2024
Aantal uur
20
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Binnen locatie de Wellehof te Rijssen wij op zoek naar een leuke, enthousiaste en sociale Verpleegkundige niveau 4. Jij hebt passie voor de zorg. Voor jou als collega ligt hierin dan ook de mooie uitdaging om belevingsgerichte zorg te kunnen bieden. Jij bent iemand die zich niet gemakkelijk van zijn/haar stuk laat brengen en hebt veel geduld voor onze cliënten. Je geeft warme en liefdevolle zorg en bent een luisterend oor. Als geen ander weet jij de individuele wensen en behoeften bij cliënten te achterhalen en kan hierop passende waardevolle zorg geven.


Flexibel, positief, bereid te leren, je kan goed samenwerken, maar ook zelfstandig. Ik hoor je denken; “Leuk! Maar hoe zien mijn taken en diensten er dan uit?” Laat mij je hierin meenemen.

De Wellehof is een verzorgingshuis zonder behandelcomponent, er wonen 25 bewoners met zorgzwaarte variërend van zzp 4 t/m zzp 6. In de ochtend start je op met 4 collega’s, in de avond werk je in een team van 2 collega’s, en in de nacht ben je zelfstandig, maar is er altijd hulp oproepbaar van Thoez.

Functievereisten

  • Jij bent afgestudeerd Verpleegkundige niveau 4
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Jij kan jezelf makkelijk aanpassen in situaties en hierna handelen
  • Je houdt wel van een beetje uitdaging en draagt met veel liefde zorg voor onze cliënten

Aanbod

  • De kans op een geweldige werkplek
  • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding en ervaring
  • Waardevol werk dat jou ontwikkelt en verder brengt
  • Beloning volgens CAO VVT  FWG 45 maximaal € 3.848,27 bruto per maand op basis van 36 uur


Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.    

Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    

   

Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   

Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   

Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carint Reggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000