Verzorgende niveau 3, 16 uur per week, Stoevelaar te Goor

Ben jij gediplomeerde Verzorgende niveau 3? Wil jij graag werken in een stabiel, warm team met ervaren zorgprofessionals als collega’s? Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s. Dan is Carintreggeland op zoek naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
8-4-2024
Aantal uur
16
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Voor de Stoevelaar afdeling Korenbloem zijn we op zoek naar een Verzorgende niveau 3 die van een uitdaging houdt.


Binnen onze afdeling de Korenbloem hebben we 11 bewoners (waarvan 1 crisis bed). Dit betreft een afdeling met loopcircuit.


Als verzorgende niveau 3 creëer je samen met je team een optimaal woon- en leefklimaat passend bij de wensen van de bewoner en de uitgangspunten van het huis. Je hebt oog voor de behoeften van de bewoners en reageert daarop. Je werkt altijd in teamverband en het is dus belangrijk dat je goed kan samenwerken met andere zorgprofessionals en mantelzorgers.  Je staat positief in het leven en je hebt humor. De bewoners weten dat ze op jou kunnen vertrouwen, je speelt echt een belangrijke rol in hun leven!


Ons team bestaat op de Korenbloem uit 20 medewerkers. Gemêleerd qua leeftijd en ervaring. En verschillende functie van Helpende tot aan Verpleegkundigen. In onze huiskamer hebben we een gastvrouw in de ochtend en avonduren voor toezicht en voor het verzorgen van ontbijt en in de avond voor koffie en activiteiten. Ons team is erg collegiaal, vriendelijk en flexibel. En omdat ons team wat groter is werk je altijd samen met een andere collega in een dienst. Je staat dus nooit alleen. Ook zijn wij een team die nieuwe collega’s opleiden. Dus wil jij hierin ook het verschil maken en jouw kennis en kunde delen? Kom maar op!


Onze diensten, zo krijg je een mooi beeld:

 • Overdag: 7.30 tot 12.30 en 7 tot 15 uur (2 lange dagdiensten).
 • Avond: 14.45 uur tot 22 uur en 15 uur tot 22.30 uur.
 • Nacht: 22.30 uur tot 7.15 uur.


Je werkt dus bijna nooit alleen (m.u.v. de Nachtdienst). Daarbij is er veel contact met huiskamer ernaast en wordt er over en weer ook hulp geboden. Je kan hierbij denken aan oplossen van dienstenook kun je in je dienst  altijd terugvallen op het buurteam.

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt ervaring met PG afdelingen
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je houdt ervan om in een huiselijke werkomgeving te werken

Aanbod

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 35 maximaal € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Een zelf organiserend team dat jou graag wil verwelkomen
 • Een organisatie die open staat voor jouw bijdrage voor verbetering van de zorg 


Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   


Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  

Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  


Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000