Helpende Plus Intramuraal, Hengelo, 16 - 24 uur

Zoek jij een fijn team om te werken als Helpende Plus? Ben je allround inzetbaar in alle diensten? Houd je van een uitdaging en pak je nieuwe werkzaamheden snel op? Word dan Carintreggeland's nieuwe collega op het Gerbrand!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-4-2024
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Je hebt je helpende Plus deel behaald en wilt graag intramuraal aan de slag? Dat kan op ’t Gerbrand!


Voor onze locatie ’t Gerbrand in Hengelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega voor 16 tot 24 uur per week. We zoeken iemand die zowel affiniteit heeft met PG als de somatiek. We hebben een groot team met collega’s dus je werkt met veel diverse mensen samen, wat maakt dat elke dag weer anders is en je nooit alleen werkt


Ons team is erg divers en gevarieerd; jong oud, ervaren én collega’s net uit de schoolbanken. Zo vind je altijd wel met iemand aansluiting. Klinkt goed toch?


Als helpende plus heb jij een zelfstandige baan waarbij je helpt met de ADL zorg voor onze cliënten. We stemmen de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Je bent belangrijk in het leven van onze cliënten, mede door jouw warme en professionele manier van handelen  kunnen zij bij ons een waardevol leven leiden.  

Diensten die je draait zijn zowel dagdienst, avonddienst en ook voor de nachtdienst kun je ingezet worden. Interessant? Solliciteer snel!

Functievereisten

 • Je bent gediplomeerd helpende plus     
 • Je hebt ruime ervaring in de praktijk
 • Je bent sociaalvaardig en positief ingesteld 
 • Je omschrijft jezelf als flexibel en je bent een aanpakker!
 • Je ziet werk liggen
 • Je bent daadkrachtig en kunt beslissingen nemen wanneer nodig  

Aanbod

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Een vast contract, klaar om door jou getekend te worden!
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis en groeien in persoonlijke ontwikkeling, volg bijvoorbeeld een leergang coachend leiderschap!  
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s  
 • Salaris is conform CAO VVT; FWG 30 met maximaal € 3.013,60 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden  
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag


Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   


Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  

Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  


Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland?

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000