Verzorgende niveau 3, Almelo, Wijkverzorging, 20-24 uur per week

Zie jij de uitdaging in de afwisseling van de zorgvraag? Kom jij graag bij cliënten thuis? Weet jij wat een cliënt écht nodig heeft? Ja? Leuk! Dan gaat Carintreggeland graag met jou in gesprek.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-3-2024
Aantal uur
24
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als collega verzorgende IG heb jij binnen onze wijkverpleging in Almelo een hele uitdagende baan. Ik hoor je denken; “waarom precies?”. Om te beginnen werk jij volledig zelfstandig. Je handelt en neemt direct initiatief wanneer de situatie hierom vraagt. En bij spannende situaties houd jij je hoofd koel. Je weet wat je wel en niet kan en weet als geen ander hoe te handelen. Toch een collega nodig? Jouw collega is maar een belletje van jouw verwijderd en staat voor jou klaar wanneer nodig. Wel zo fijn, toch?


Doordat jij als verzorgende IG jouw cliënten thuis verzorgd en verpleegd is geen dag hetzelfde. Jij biedt zorg en maat. En dit maakt het werk afwisselend en verfrissend. Want achter elke deur schuilt toch écht een ander verhaal.


Wil jij jouw routes werken vanuit de auto of fiets? Alles is hierin mogelijk. Deze invulling is helemaal aan jou! Dus laten we samen kijken naar de juiste match. Want ook jouw diensten in combinatie met voldoende tijd voor jouw privéleven is voor ons erg belangrijk.

Functievereisten

  • Jij hebt jouw felbegeerde diploma Verzorgende IG op zak
  • Je krijgt energie van de afwisseling in zorgvraag, cliënten en jouw werkomgeving
  • Jij doet wat je zegt en je zegt wat je doet!
  • Je vindt het ook een uitdaging om leerlingen te begeleiden in hun ontwikkeling naar zorgprofessional
  • Je bent een luisterend oor voor jouw cliënten en weet precies wat zij nodig zijn

Aanbod

  • Vast contract, hoe fijn!
  • De kans om direct te starten
  • Ruimte om jouw kennis in te zetten en te delen met je collega’s
  • Mogelijkheid om te groeien in jouw functie d.m.v. e-learnings of opleidingen
  • Salaris Verzorgende IG, CAO VVT FWG 35 maximaal € 3.256,53 per maand op basis van 36 uur


Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  

Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de iPad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  


Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000