Basisarts

Binnen Carintreggeland geloven ze in het bieden van hoogwaardige zorg waarbij het welzijn van hun cliënten centraal staat. Als basisarts ben jij een essentieel onderdeel van hun team, waarin ze streven naar optimale gezondheid en levenskwaliteit voor iedereen.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-2-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Wij zoeken een gedreven basisarts  die met passie en toewijding wil bijdragen aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van onze cliënten. Bij Carintreggeland bieden we niet alleen een baan, maar een kans om je verder te ontwikkelen binnen een professionele en ondersteunende omgeving.


Als basisarts bij Carintreggeland krijg je de mogelijkheid om je vaardigheden en kennis in te zetten om het verschil te maken in het leven van anderen. We bieden een dynamische werkomgeving waarin je wordt gestimuleerd om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.


Kortom, ben jij een gedreven basisarts die graag een waardevolle bijdrage wil leveren? Dan biedt Carintreggeland jou een uitdagende mogelijkheid om je talenten te ontplooien.


Jij werkt binnen Carintreggeland in een team van negen specialisten ouderengeneeskunde, 4 basisartsen en zes verpleegkundig specialisten. Ook werk je samen met ervaren paramedici, (GZ-) psychologen, zorgmanagers en verpleegkundigen op elke locatie. Je bent daarbij breed inzetbaar. Jij bent de verpleegkundig specialist van kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe aandoeningen. Je voert daarbij uiteindelijk de regie over het zorgproces.


Je bent onderdeel van een gedreven multidisciplinair team met een goed gefaciliteerd medisch secretariaat. Je wordt voorzien in goede faciliteiten zoals een iPhone en laptop. 

Functievereisten

 • Afgeronde opleiding tot basisarts
 • BIG-registratie
 • Uitstekende communicatieve en samenwerkingsvaardigheden
 • Affiniteit met de ouderenzorg is een pre

Aanbod

 • Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie
 • Waardevolle manier om van betekenis te zijn voor cliënten
 • Een contract van 28-36 uur of in overleg, met flexibiliteit in overleg
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 65 maximaal € 6.583,78 bruto per maand op basis van 36 uur.
 • Locatie: nader te bepalen in Twente
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en scholing
 • Een fantastische werksfeer  in een team van gemotiveerde professionals

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  

 

Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   

Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden. Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  

Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  

Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 


Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000