Specialist Ouderengeneeskunde

Ben jij gespecialiseerd in het werken met ouderen? Weet jij de kwaliteit van leven bij ouderen te verbeteren en/of te behouden? Ben jij communicatief zeer vaardig? Dan zoekt Carintreggeland jou! 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
7-2-2024
Aantal uur
30
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je samen met basisartsen, verpleegkundig specialiste en ben je onderdeel van een team specialisten ouderengeneeskunde. Je bent de behandelende arts van kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe aandoeningen. Jij bent degene die regie voert over het zorgproces. Hierin heb je nauwe samenwerking met de paramedici, (GZ-)psychologen, wijkmanager en verpleegkundigen op de locatie, waarbij je met elkaar de kwalitatieve invulling van het zorgproces bewerkstelligt. 


Jij werkt binnen Carintreggeland in een team van negen specialisten ouderengeneeskunde. Daarnaast werk je samen met vijf basisartsen en acht verpleegkundig specialisten en een AIOS. Ook werk je samen met ervaren paramedici, (GZ-) psychologen, zorgmanagers en verpleegkundigen op elke locatie. Je bent daarbij breed inzetbaar. Jij bent de behandelend arts van kwetsbare ouderen en chronisch zieken met complexe aandoeningen. Je voert de regie over het zorgproces. In principe ben je als Specialist Ouderengeneeskunde inzetbaar in het gehele werkgebied van Carintreggeland, echter stemmen we dit onderling goed af en houden we rekening met jouw voorkeur.


Als je jezelf nog verder wilt ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden ook de mogelijkheid om een opleiding tot Kaderarts te volgen, met voldoende groei- en ontwikkelingskansen binnen Carintreggeland.

Functievereisten

 • Jij bent een Specialist Ouderengeneeskunde of je rondt binnenkort de opleiding hiervoor af
 • Jij hebt goed oog voor de sociale en maatschappelijke ontwikkelingen
 • Je weet betrokkenheid te creëren voor het zorgproces bij betrokkenen
 • Je bent een enthousiaste, professionele collega met een vleugje humor!

Aanbod

 • Een uitdagende plek in een open, dynamisch bedrijf
 • Een vast contract!
 • Binnen Carintreggeland heb je als Specialist Ouderengeneeskunde geen diensten gepland tijdens de avonden, nachten of weekenden
 • Uitstekende groeimogelijkheden
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 75 maximaal € 9.256,21 bruto per maand op basis van 36 uur
 • Een goede werksfeer, gericht op openheid, aandacht en waardering voor elkaar

Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   


Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  

Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol

leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt.  

Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000