Flexpool/vakantiewerk zomer 2024, Weijdehof, Almelo, uren in overleg

Ben jij student in opleiding helpende(plus), verzorgende IG of verpleegkundige (3e of 4e leerjaar)? Of ben jij al afgestudeerd en in het bezit van jouw diploma? Wil jij een fantastische (bij)baan binnen de afdelingen van de Weijdehof te Almelo? Ja? Leuk! Carintreggeland komt graag met jou in contact.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-1-2024
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO-HBO

Functie omschrijving

Voor onze locatie Weijdehof zijn wij binnen alle afdelingen op zoek naar enthousiaste collega’s die onze teams tijdens de zomerperiode komen versterken. We zoeken voor zowel Somatiek als PG enthousiaste collega’s. Hoe leuk!


Als onze collega ondersteun jij bij alle voorkomende ADL taken en werkzaamheden. Denk hierbij aan taken zoals ondersteunen bij wassen, douchen, verzorgen van was- en strijkgoed en maak jij een praatje met onze cliënten. Jij biedt een luisterend oor en door jouw positieve en enthousiaste houding kijken onze cliënten uit naar jouw komst!


Verder ondersteun jij bij het ontbijt, lunch en avondeten. En ben jij volgens jouw opleiding al bevoegd en bekwaam om medicatie te vertrekken en verpleegtechnische handelingen uit te voeren, dan behoort dit natuurlijk ook tot jouw takenpakket. Je leest het al; genoeg uitdaging en werkzaamheden passend bij jouw bevoegd en bekwaamheden uit jouw opleiding. Maatwerk noemen we dat!


Beeld jezelf nu eens in dat jij op jouw oude dag zorg nodig hebt. Hoe zie jij dit dan graag voor je? En hoe dankbaar ben jij die zorgmedewerker die jou dagelijks met veel liefde verzorgd en ontzorgt? Precies! Dit is dus jouw kans om écht van betekenis te zijn. Zien wij jouw sollicitatie tegemoet? 


Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!   


Tijd voor je studie, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de Ipad kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check! Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou. Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt,  krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!   


Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Functievereisten

  • Jij legt makkelijk contact en luistert écht naar het verhaal van onze ouderen, want zoveel levenservaring dat verveeld toch nooit om naar te luisteren!
  • Je straalt rust uit en hebt geduld, ook in lastige situaties
  • Jij wilt graag leren en relevante werkervaring opdoen, passend bij jouw ontwikkelingen in jouw opleiding
  • Je bent enthousiast en durft vragen te stellen
  • Jij bent beschikbaar tijdens de zomerperiode en werkt graag wisselende diensten binnen verschillende teams

Aanbod

  • Een geweldige (bij)baan passend bij jouw opleiding en leerjaar. Maatwerk noemen wij dat!
  • De kans om jouw opgedane kennis in de praktijk te brengen
  • Beloning volgens CAO VVT; functieschaal passend bij jouw functie
  • Een fijn team met collega’s die niet kunnen wachten om jou te verwelkomen!
  • En wie weet houd jij hier wel een leuke (bij)baan aan over

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000