Gespecialiseerd verzorgende, Denekamp

 • Heb jij inlevingsvermogen en ben jij in staat om écht contact te maken met cliënten? 
 • Ben jij iemand die een luisterend oor kan bieden aan onze bewoners? 
 • Wil jij graag uitgedaagd worden in het verrichten van verpleegtechnische handelingen? 


Ja? Leuk, dan gaat Carint Reggeland graag met jou in gesprek!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-12-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als gespecialiseerd verzorgende kom jij bij ons op zorglocatie dr. Eekmanhof te werken binnen de afdeling PG. Onze locatie biedt kleinschalige woonvormen voor ouderen die te maken hebben met geheugenproblematiek. In totaal tellen wij binnen de locatie vier woningen met in iedere woning acht cliënten. Onze bewoners hebben allen een eigen slaapkamer en badkamer in hun woning. Daarin vinden wij een warme en huiselijke sfeer voor onze cliënten erg belangrijk. 


In jouw functie ben jij specialist op gebied van cliënten met psychiatrische en/of psychogeriatrische problemen. Jij werkt nauw samen met mantelzorgers, vrijwilligers en andere zorgverleners. En daarnaast adviseer en ondersteun jij jouw collega’s met jouw kennis, zodat jullie samen passende en waardevolle zorg richting jullie cliënten kunnen bieden. Dit klinkt als een uitdagende functie, toch?


Daarnaast zorg jij tevens voor een optimaal woon- en leefklimaat en coördineer je de dagelijkse zorg rondom de bewoner. Je bent creatief in het vinden van mogelijkheden waardoor de client een waardevol leven kan leiden. Jij stemt de zorg af op de wensen en behoeften van de cliënt. Dit noemen wij maatwerk! Geen dag is hetzelfde en iedere dag maak je weer iets anders mee. Verder werk jij als collega gespecialiseerd verzorgende in een team met verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Niets is te gek! Jouw collega’s zijn oprecht en staan open voor elkaars mening. Verder wordt iedere collega gewaardeerd om zijn of haar kwaliteiten.

Functievereisten

 • Jij hebt een afgeronde opleiding tot gespecialiseerd verzorgende
 • Je hebt ervaring met de doelgroep dementerende ouderen
 • Jij neemt een rugzak vol ervaringen mee
 • Je kan goed samenwerken en durft goed feedback te geven en te ontvangen
 • Jij kunt goed relativeren; het glas is altijd half vol en je ziet kansen en mogelijkheden 

Aanbod

 • Een vast dienstverband, klaar om door jou getekend te worden
 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten  
 • Tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!  
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 40, maximaal € 3.417,15 bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Je hebt recht op jaarlijks 8% vakantiegeld en een structurele eindejaarsuitkering van 8,33%


Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken. 

Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.  

 

Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.   

 

Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!  

Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.  

Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen. 

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carint Reggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000