Ergotherapeut

Carint Reggeland is op zoek naar een Ergotherapeut 

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-10-2023
Aantal uur
36
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

We zoeken vervanging gedurende het zwangerschapsverlof van onze collega. Je komt tijdelijk als Ergotherapeut te werken in een team van Ergotherapeuten dat onderdeel is van het Expertisecentrum binnen Carintreggeland. De vakgroep Ergotherapie bestaat uit een team van enthousiaste ergotherapeuten, die intra- en extramuraal werkzaam zijn.

De vacature is gericht op het uitvoeren van intra- en extramurale/ revalidatie werkzaamheden; in eerste instantie in het werkgebied van Almelo en Enter.


We bieden je een afwisselende baan. Ook zullen er in je functie revalidatie-taken zitten.


De ergotherapeutische werkzaamheden zijn gericht op de behandeling van de ouder wordende mens, de begeleiding van mantelzorgers en de ondersteuning van professionele zorgverleners.

Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit, waarbij het een voorwaarde is dat je multidisciplinair denkt en werkt. En laat dit nu nét jouw specialisme zijn! Lees je verder?

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding Ergotherapie
 • Je hebt affiniteit met  de ouderenzorg (WLZ PG en SOM, herstelzorg en ELV)
 • Je bent geregistreerd in het basis- of kwaliteitsregister paramedici
 • Je beschikt over grote mate van zelfstandigheid
 • Je kunt multidisciplinair werken
 • Flexibel, positief, open en communicatief ingesteld
 • In het bezit van rijbewijs B en de beschikking over een auto

Aanbod

 • Een team met professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Een waardevolle manier om er te zijn voor onze cliënten
 • Salaris is conform CAO VVT FWG 55, met maximaal salaris van € 4.786,82 op basis van 36 uur per week
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Wij geloven in waardevol leven en waardevol werken. Ben je nieuwsgierig wat dit betekent? Daar vertellen we graag meer over!  


Tijd voor je gezin, je hobby én je uren maken? Daar helpen wij jou bij. Samen met jou zorgen we voor een goede werk-privé balans. Met de laptop kun je makkelijk en snel je werk doen. Die krijg je dus gewoon bij ons. Technologische ondersteuning om jou én de cliënt te ondersteunen, check!  

Carintreggeland maakt het je zo makkelijk mogelijk met digitale middelen. Zo kun jij zorg leveren en dit is toch waar we voor staan?  


In jouw vak is het bijhouden van kennis heel belangrijk. Dit is waardevol, en kun je doen wanneer het jou uitkomt. Ons leerplein staat bomvol leerzame e-learnings en trainingen, speciaal voor jou.  

Ook bieden we diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Tenminste, wanneer je daar behoefte aan hebt. Want wanneer jij lekker in je vel zit, en goed gefaciliteerd wordt, krijgen de cliënten het waardevolle leven dat zij verdienen!  

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carint Reggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000