Coördinerend thuisbegeleider Arabischtalig, Enschede Hengelo

Carint Reggeland is op zoek naar een Coördinerend thuisbegeleider Arabischtalig voor hun vestigingen in Enschede Hengelo


Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
30-10-2023
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

In deze mooie functie help jij onze cliënten bij problemen in de thuissituatie door een combinatie van “handen uit de mouwen steken”  en het voeren van gesprekken. Je komt bij de cliënt aan huis, maar gaat indien nodig ook mee naar externe instanties om de cliënt in zijn contacten te ondersteunen. Jij biedt begeleiding aan diverse cliëntgroepen (psychiatrie, ouderen, opvoedondersteuning) allemaal met een verschillende hulpvraag. Afhankelijk van de situatie kan de begeleiding tijdelijk van aard zijn, maar ook voor een langere periode worden ingezet. De cliënt behoudt de regie en bepaalt hoe zijn/haar doelen bereikt kunnen worden, rekening houdend met de vastgestelde resultaten door de gemeente. Het is zijn/haar leven tenslotte.


Wij verlenen binnen Carintreggeland professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn. We bieden persoonlijke zorg vanuit de wensen en behoeften van onze cliënten. Omdat we een grote aanbieder zijn hebben we veel mogelijkheden om door te ontwikkelen en door te groeien. Toch zijn we ook klein door onze lokale aanwezigheid, we hebben een grote betrokkenheid in de organisatie en veel persoonlijke aandacht.

Functievereisten

 • Gediplomeerd op kwalificatieniveau 4 of 5 (maatschappelijke zorg, agogisch werk, social work)
 • Je spreekt en verstaat de Arabische taal als geen ander
 • Ervaren in het begeleiden van cliënten met allerhande problematiek
 • Zelfstandig, doortastend en klantgericht
 • Analytisch, flexibel, initiatiefrijk en creatief
 • Doelgericht en toe aan een nieuwe boeiende baan! 
 • In het bezit van een eigen auto

Aanbod

 • Een contract in een fijn team, aantal uur is in overleg! Wat vind jij prettig?
 • Een baan met 'never a dull moment'
 • Professioneel en leuk team
 • Vooral cliënten die blij zijn met jouw hulp en komst, dat is toch waar we het voor doen?
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden op zowel persoonlijk als professioneel niveau
 • Salaris conform CAO VVT FWG 45, maximaal €  3.754,41  bruto per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een mooie eindejaarsuikering

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carint Reggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000