Vakantiewerk of bijbaan in de (wijk)verpleging niveau 3, 4 of 5, Losser/Overdinkel

 • Ben jij student in de zorg?
 • Wil jij tijdens je vakantie gerichte werkervaring op doen?
 • Wil jij jouw talent inzetten voor onze cliënten in de wijk?


Dan wil Carint jou heel graag in hun team deze zomer!


Voor ons wijkteam Losser/ Overdinkel zijn we op zoek naar zorgtalent! Je wordt onderdeel van ons enthousiaste team en mag zelfstandig de wijk in om onze cliënten te verzorgen. Je krijgt een vaste route omgeving Losser en/of Overdinkel waarbij je cliënten helpt met onder andere wassen, douchen en aan- en uitkleden. Tijdens de middagdiensten kun je ook veel verpleegtechnische handelingen doen, zoals het toedienen van medicatie en bijvoorbeeld het spuiten van insuline. Deze handelingen heb je op school natuurlijk al behandeld en dit kun je ook bij ons aantonen. Je werkt zelfstandig maar je bent nooit alleen. Tijdens jouw werkuren is er altijd een wijkverpleegkundige die voor al je vragen paraat staat. Verpleegtechnische handelingen worden altijd eerst afgetoetst binnen ons team voordat je dit zelfstandig gaat doen.


We hebben in de zomervakantie verschillende mogelijkheden qua uren en dagen. Laat maar weten wat het beste bij jou past. Bevalt het ons samen goed dan kunnen we zelfs met elkaar in gesprek voor een bijbaan na de zomervakantie. Al meerdere studenten werken bij ons in de weekenden, de korte vakanties of vervangen onze collega’s bij ziekte. We bespreken graag met jou de mogelijkheden!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functievereisten

 • Je bent student in de zorg (niveau 3, 4 of 5 waarbij je de eerste 2 jaren inmiddels hebt afgerond)
 • Je kunt aantonen dat je verpleegtechnische handelingen op school hebt gevolgd
 • Je wilt graag vakantiewerk doen waarbij je écht van betekenis bent
 • Je wilt meer verdienen dan een gemiddeld vakantiebaantje
 • En je bent enthousiast over het opdoen van waardevolle werkervaring

Aanbod

 • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
 • Goede begeleiding bij je professionalisering en ontwikkeling
 • De kans om er een toffe bijbaan aan over te houden binnen Carintreggeland
 • Beloning volgens CAO VVT; afhankelijk van (voor)opleiding en werkervaring

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  

Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!

Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carint. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000