Vakantiebaan voor student zorg niveau 3 of 4, Eugeria (uren bespreekbaar)

Op onze locatie Eugeria te Almelo hebben we de mogelijkheid voor jou om relevante ervaringen op te doen naast je studie. Voor de vakantieperiode juli, augustus, september hebben we plek! Jij mag helpen met de Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen oftewel ADL werkzaamheden. Hieronder verstaan we het in en uit bed komen, eten, drinken en naar het toilet gaan bijvoorbeeld. Maar ook verzorgende en verpleegtechnische handelingen waarin jij al bekwaam bent.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  

Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!

Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Functievereisten

  • Je bent in opleiding voor Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 en je mag zelfstandig ADL uitvoeren
  • Je wilt graag relevante werkervaring opdoen met diverse doelgroepen
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je hebt humor, gemotiveerd en je wilt graag leren en ontwikkelen
  • Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om een praatje te maken
  • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt
  • Je hebt minimaal één stage-ervaring
  • En je bent flexibel beschikbaar in de zomermaanden juni (inwerken) juli, augustus en september

Aanbod

  • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
  • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
  • Een kans om als bijbaan te blijven te werken na de zomerperiode
  • Samenwerking in professionele zorgteams
  • Beloning volgens CAO VVT; afhankelijk van opleiding en studiejaar
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carint Reggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000