Vakantiemedewerker zorg/ bijbaan

Ben jij student in de zorgsector? Ben jij beschikbaar in jouw vakantie? En wil jij jouw expertise inzetten voor onze cliënten in de wijkzorg en tevens jouw werkervaringen verder uitbreiden? Is jouw antwoord hierop volmondig JA? Dan wil Carintreggeland in Twente jou graag verwelkomen binnen het team!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-6-2021
Aantal uur
16
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Voor onze wijkteams Swafert en Groot Driene in Hengelo zijn wij op zoek naar nieuw zorgtalent!

Hoe ziet jouw team eruit en wat kan jij verwachten in jouw rol? Nou.. Allereerst word je onderdeel van een superleuk, spontaan, enthousiast en divers team dat jouw frisse blik op bepaalde handelingen en jouw ervaringen enorm waardeert. Daarnaast mag jij zelfstandig de wijk in om onze cliënten te verzorgen.


Hier sta jij natuurlijk niet alleen voor, er is altijd een collega die paraat staat voor al jouw vragen. Jij helpt cliënten in verschillende leeftijdsgroepen, van jong tot oud en van hulpbehoevend tot aan stimulerend op zelfredzaamheid, doormiddel van motiveren en coachen om het beste uit zichzelf te halen. Elke dag is anders en zo ook jouw werkzaamheden, denk hierbij aan ADL taken, maar ook verpleegtechnische handelingen die jij al zijn getoetst in jouw opleiding. Wil jij je nog verder ontwikkelen qua handelingen? Ook dat is in overleg mogelijk binnen dit team.

Functievereisten

  • Student in de zorg (niveau 3,4 of 5)
  • Je beschikt over tenminste 1 jaar stage-ervaring binnen de zorg
  • Je hebt aantoonbare verpleegtechnische handelingen uitgevoerd tijdens jouw studie
  • Je bent bekwaam en bevoegd voor medicatie toedienen

Daarnaast wil jij vakantiewerk doen, waarbij je écht van betekenis bent! Jij bent net als jouw collega’s spontaan, enthousiast en flexibel. Jij durft jouw mening te geven en denkt mee in oplossingen in situaties.

Aanbod

  • Werkzaamheden die aansluiten bij je bevoegd- en bekwaamheden uit je opleiding
  • Goede begeleiding bij je ontwikkeling
  • De kans om er een toffe bijbaan aan over te houden binnen Carintreggeland
  • Beloning volgens CAO VVT; afhankelijk van opleiding en studiejaar


Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  

Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!

Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000