Vakantiebaan student zorg in de wijk

Wil jij graag relevante werkervaring opdoen naast je studie? Of ben je Verzorgende niveau 3, Verpleegkundige niveau 4 en wil je deze zomer eens ervaring opdoen in de wijkzorg? Heb jij interesse in een afwisselende vakantiebaan in de maanden juni, juli en augustus? Dan is Carintreggeland in Twente op zoek naar jou in het team!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-6-2021
Aantal uur
12
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Er zijn tal van ontwikkelmogelijkheden; je kunt bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!
 • Samenwerking in professionele zorgteams
 • Beloning volgens CAO VVT. Afhankelijk van opleiding en studiejaar
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden


Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn eigen leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!  

Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.  

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeften voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!

Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Functievereisten

 • Je bent in opleiding voor Verzorgende IG of Verpleegkundige niveau 4 of 6 en je bent minimaal 3ejaars.
 • Je wilt graag ervaring opdoen in de wijkzorg
 • Je kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor, gemotiveerd en je wilt graag leren en ontwikkelen
 • Je bent communicatief vaardig en houdt ervan om een praatje te maken
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt
 • Je hebt minimaal één stage-ervaring
 • En je bent flexibel beschikbaar in de avonden en weekenden en afhankelijk van je rooster in de ochtenden
 • Natuurlijk nodigen wij je ook uit te reageren als je al een afgeronde opleiding hebt gevolgd op niveau 3 of 4 en je naast je huidige baan als zorgprofessional kennis wilt maken met de wijkzorg.

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Bij het wijkteam in Enter zijn er mogelijkheden voor Verzorgenden niveau 3/IG of Verpleegkundigen in opleiding voor een superleuke bijbaan in de vakanties en daarna eventueel in de weekenden. Je hebt de kans om relevante ervaringen op te doen naast je studie. Jij mag helpen met de Algemeen Dagelijkse Levensverrichtingen oftewel ADL-werkzaamheden. Hieronder verstaan we het in en uit bed komen, eten, drinken en naar het toilet gaan bijvoorbeeld. Maar ook verpleegtechnische handelingen waarin jij al bekwaam bent.


Bij veel cliënten werk je in de wijkzorg naar herstel en begeleid je de cliënt naar zelfredzaamheid vanuit een duidelijk behandelplan. Hiermee wordt er een beroep gedaan op je motiverende en stimulerende competenties.


In deze vakantiebaan heb je de gelegenheid om veel te leren en een leuk zakcentje bij te verdienen natuurlijk!

We vinden het ook belangrijk dat je vakantiebaan goed te combineren blijft met je studie en zullen daarom de uren die je beschikbaar bent en je rooster goed met elkaar afstemmen.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000