Verpleegkundige niveau 4 of Verzorgende IG in de wijk

Zoek jij een afwisselende functie in de thuiszorg? Weet jij de zorg om een cliënt goed te regelen Ben jij flexibel en positief ingesteld? Dan verwelkomt Carintreggeland in Twente jou heel graag in het team!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
3-6-2021
Aantal uur
20
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

 • Een waardevolle manier om van betekenis te zijn voor de cliënten
 • Veel ontwikkelmogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei; via opleiding, coaching of specifieke onderwerpen waarin jij je mag specialiseren
 • Professionele, gedreven en enthousiaste collega’s
 • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.762,34 bruto per maand niveau 3 of € 3.264,29 met niveau 4 op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring kan een afwijkend salaris worden overeengekomen
 • Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een gratis lidmaatschap van de Ledenservice van Carintreggeland


Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt de regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen en gezondheid. Hoe fijn is dat!

Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, dan is dat voor Carintreggeland, de cliënten én voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden. Je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Veranderd er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes van dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan! Waar we ook trots op zijn: we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, zelforganiserend zijn, elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.

Functievereisten

 • Jij hebt een afgeronde Verzorgende IG opleiding of Verpleegkundige niveau 4 opleiding
 • Jij kunt zelfstandig werken
 • Je hebt humor en je bekijkt positief naar de mogelijkheden die er zijn
 • Je vindt het leuk om ‘op de boerderij’ te komen én in de stad
 • Je bent oprecht geïnteresseerd in je cliënt en natuurlijk ook in je collega’s
 • Je vindt de afwisseling in zorgvraag, cliënten en werkomgeving leuk!

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Ons wijkteam in Hengelo, Beckum-Sophia, is op zoek naar een fijne collega. Bij ons is geen dag hetzelfde, iedere cliënt heeft zijn eigen verhaal, en je werkt zowel in de stad Hengelo als op het platteland. Een heerlijke combinatie tussen de stad en boerderij. Wat is er mooier dan in het voorjaar de zon te zien opkomen in het buitengebied! Dan begin je je dag altijd met een glimlach. Je gaat cliënten thuis verplegen, verzorgen en begeleiden aan de hand van een zorgplan. Bij wensen van de cliënt kijk je wat mogelijk is, bij verandering van de situatie beoordeel je de situatie en neem je zo nodig maatregelen, zoveel mogelijk in overleg met de cliënt. Je hebt nauw contact met je teamleden, andere professionele hulpverleners én mantelzorgers. Hierdoor sta je er nooit alleen voor. Je bent belangrijk in het dagelijks leven van je cliënt en hun omgeving. En je bent een waardevolle toevoeging aan ons team.


Ons team van ongeveer 12 collega’s heeft een grote diversiteit, een mix van ervaren verpleegkundigen tot relatief jonge collega’s. Er zal dus altijd een collega zijn waar jij aansluiting bij vindt! En doordat het team nog niet zo lang is samengevoegd, zul jij er makkelijk tussen passen. Wij doen het met elkaar, wij zetten samen de schouders eronder, want samen willen wij de beste zorg bieden. Op deze manier kunnen wij het mogelijk maken dat wij waardevol werk leveren. In deze tijd zoeken we elkaar op via beeldbellen, maar ook op ons wijkkantoor. En straks in de zomer gaan we graag met ons hele team een keer weer lekker uit eten. We investeren in het teamgevoel, en onze nieuwe collega wordt met open armen ontvangen! Jij krijgt dan ook direct een warm welkom, een maatje die jou gaat meenemen en inwerken zodat jij je thuis voelt in ons team en je werkomgeving.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000