Medewerker gastvrijheid en voeding

Weet jij een Welkom gevoel te creëren? Heb jij oog voor wat een ander nodig heeft? Heb jij ervaring? Dan is Carintreggeland op zoek naar jou in het team!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-6-2021
Aantal uur
12
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Op onze locatie St. Elisabeth in Delden hebben we ter uitbreiding van ons team plek voor een medewerker Gastvrijheid en voeding. In deze functie ontvang en begeleid je gasten. Je weet een gevoel van welkom te creëren!


Als Medewerker Gastvrijheid en Voeding voer je werkzaamheden uit op het gebied van hospitality (alle werkzaamheden met betrekking tot gastvrijheid en voeding). Je werkzaamheden bestaan uit keuken- en horecawerkzaamheden. Denk aan het opnemen van bestellingen, serveren van maaltijden in het restaurant voor de bewoners en de gasten, bewaken van houdbaarheid en bevoorraden van producten. Je maakt ruimten klaar voor lunches of activiteiten voor onze bewoners. Daarnaast sta je onze gasten in ons restaurant natuurlijk te woord en geef je ze een welkomgevoel.


Tijdens de vakantieperiodes en in de weekenden werken we samen met scholieren. Voor deze collega’s ben jij tijdens je dienst het aanspreekpunt. Van het begeleiden van deze collega’s, het houden van het overzicht en het nemen van deze verantwoordelijkheid, word jij enthousiast!


Het team waarin je komt te werken bestaat uit 24 collega’s en met elkaar zorgen jullie voor de gasten op de locatie van 7.30 uur tot 19.30 uur van maandag tot en met vrijdag én in het weekend. Deze functie is voor 12 uur in de week en je werkt met een wisselend rooster.

Functievereisten

Je hebt kennis op mbo-3 niveau en ervaring op het gebied van horeca en je bent bekend met H.A.C.C.P. en Sociale Hygiëne.


Wie ben jij

  • Je bent minimaal MBO niveau 3 gediplomeerd
  • Kennis en ervaring van HACCP regelgeving
  • Hulpvaardig, tactvol, gastvrij, oplettend en vriendelijk
  • Je houdt ervan om samen met collega’s te werken, maar je kunt ook zelfstandig zijn
  • In het bezit van computervaardigheden, aanvullende kennis van gastvrijheidsconcepten, producten en apparatuur
  • Je bent flexibel beschikbaar in de week en in de weekenden

Aanbod

  • Samenwerken met je collegiale zorgprofessionals
  • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.554,98 bruto per maand op basis van 36 uur
  • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   

Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   


Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelforganiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000