Facilitair assistent

Weet jij alles over het werken in de horeca? Een welkom gevoel geven creëren is voor jou vanzelfsprekend? Heb jij o og voor wat een ander nodig heeft? Dan ziet Carintreggeland in Twente graag jouw sollicitatie tegemoet!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
2-6-2021
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Op onze locatie St. Elisabeth in Delden hebben we ter uitbreiding van ons team plek voor een facilitair assistent. In deze functie omvang en begeleid je gasten. Je weet een gevoel van welkom te creëren!


In deze functie werk je altijd samen met een collega Medewerker Gastvrijheid & Voeding en samen voer je werkzaamheden uit op het gebied van hospitality . Jouw werkzaamheden bestaan uit keuken- en horeca werkzaamheden. Zoals het opnemen van bestellingen, schoonhouden van de ruimten, serveren van maaltijden in het restaurant voor de bewoners en de gasten, afruimen en bijhouden van aftekenlijsten. Je maakt ruimten klaar voor lunches of activiteiten voor onze bewoners. Daarnaast sta je onze gasten in ons restaurant natuurlijk te woord en geef je ze een welkom gevoel.


De werkzaamheden vinden plaats in de ochtenden. Maar het meest wordt je ingepland in de middagen en in de avonden. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die op maandag t/m vrijdag en af en toe in het weekend, flexibel beschikbaar is. 


Het team waarin je komt te werken bestaat uit 24 collega’s en met elkaar zorgen jullie voor de gasten op de locatie van 7.30 uur tot 19.30 uur van maandag tot en met vrijdag én in het weekend. Deze functie is op oproep basis en je werkt met een wisselend rooster die je tijdig weet. 

Functievereisten

Je hebt kennis op mbo-3 niveau en ervaring op het gebied van horeca en je bent bekend met H.A.C.C.P. en Sociale Hygiëne.


Wie ben jij

  • Kennis van HACCP regelgeving.
  • Hulpvaardig, tactvol, gastvrij, oplettend en vriendelijk.
  • Je hebt een positieve instelling
  • Je bent flexibel beschikbaar op maandag t/m vrijdag en af en toe in de weekenden.
  • Je houdt ervan om samen met collega’s te werken, maar je kunt ook zelfstandig zijn

Aanbod

  • De mogelijkheid om direct aan de slag te gaan! 
  • Je gaat samenwerken met je professionele, gezellige collega's
  • Beloning volgens CAO VVT maximaal € 2.205,- bruto per maand op basis van 36 uur. 
  • Het Leerplein faciliteert jou in jouw ontwikkeling, waarbij je tijd en plaats onafhankelijk kunt leren en ontwikkelen! Vanuit je eigen regie kun je je bij ons verdiepen in vakkennis, groeien in persoonlijke ontwikkeling en ook zijn er veel mogelijkheden om verder opgeleid te worden!

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   

Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   


Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.   

Bedrijfsprofiel Carintreggeland

Carintreggeland biedt professionele ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, gezondheid en welzijn, met oog voor ieder mens. Voor mensen, door mensen! Het verhaal van iedere klant is voor ons het vertrekpunt. Vanuit dit verhaal bieden wij passende, betekenisvolle en veilige zorg, ondersteuning en advies. Met als doel dat de klant, binnen mogelijkheden die de klant heeft, een zo waardevol mogelijk leven kan leiden. We sluiten daarbij aan op datgene wat in de leefomgeving van de klant aanwezig is; zorg en ondersteuning letterlijk en figuurlijk dichtbij. Omdat ieder mens uniek en waardevol is. Ons aanbod is breed: van voeding- en dieetadvies en welzijnsactiviteiten voor ouderen tot personenalarmering. Maar natuurlijk ook wijkverpleging, dagvoorzieningen, tijdelijke opname en zorg in onze Carintreggeland Huizen. We werken in kleine teams en zijn in bijna elke wijk in Twente te vinden. Onze verpleegkundigen en verzorgenden stemmen de zorg af met uw naasten, de huisarts en andere zorginstanties. Naast de vertrouwde verpleging en verzorging bieden we ook specialistische zorg. Hierdoor kan opname in het ziekenhuis worden voorkomen of verkort. Want mensen willen zolang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel medische technische zorg nodig hebben. Dankzij de specialistische thuisverpleging die het Transmuraal Team (TMT) biedt is dit steeds vaker mogelijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Carintreggeland. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.


Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Boortorenweg 20
7554 RS HENGELO
088 - 3677 000