(junior) consultant bio-based chemie en materialen

Heb jij een technische achtergrond en wil je werken aan een duurzame toekomst? Kom het enthousiaste team van Biomass Technology Group versterken om het duurzame gebruik van biogrondstoffen voor chemie en materialen, biobrandstoffen en bioenergie te realiseren.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-7-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functie omschrijving

Als (junior) consultant werk je in een enthousiast team van collega’s met verschillende achtergronden die hetzelfde doel hebben: het duurzaam gebruik van biogrondstoffen. Je zult je technische achtergrond gebruiken om bio-based oplossingen te vinden en inzicht te krijgen in de huidige en toekomstige biobased economie, waardoor je uitgroeit tot een expert in duurzame toepassingsmogelijkheden van biogrondstoffen. Daarnaast word je uitgedaagd door in teams aan gevarieerde projecten te werken zoals bijvoorbeeld techno-economische evaluaties, LCA’s, of het opzetten van innovatieve waardeketens in grote internationale projecten en lokale projecten in Nederland. Door middel van rapporten en presentaties adviseer je toonaangevende publieke en private klanten.

Functievereisten

We zoeken voor deze functie een kandidaat met een technische achtergrond op universitair niveau, bijvoorbeeld met een achtergrond in chemie, procestechnologie, milieukunde of een soortgelijke opleiding. Je bent pas afgestudeerd of gepromoveerd, of je hebt een aantal jaren ervaring in een vergelijkbare functie. Daarbij beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Affiniteit met chemie, techniek, en duurzaamheid
  • Een brede interesse met behoefte aan diepgang
  • Een sterk analytisch vermogen
  • Werkt graag in teamverband, zowel intern als in internationale teams
  • Vindt het leuk om aan meerdere afwisselende projecten te werken
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels

Aanbod

Een afwisselende functie bij een (inter)nationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van de bio-based economy. Werken in een collegiaal team, waarin je veel kansen krijgt om je snel persoonlijk te ontwikkelen. Op kantoor heerst een prettige en informele werksfeer, met ruimte voor eigen creativiteit en initiatief.

Bedrijfsprofiel B.T.G. Biomass Technology Group B.V.

Het werkveld van BTG is volop in beweging en daarom zoeken we uitbreiding van ons consultancy team. Er zijn oplossingen nodig om fossiele grondstoffen te vervangen en het is duidelijk dat biogrondstoffen hierin een belangrijke rol spelen, zowel voor chemie als voor energie. BTG Biomass Technology Group bv (BTG, www.btgworld.com) is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf en ondersteunt de realisatie van de productie van biobrandstoffen, bioenergie en de bioeconomie, zowel in Nederland als in Europa.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van B.T.G. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Josink Esweg 34
7545 PN Enschede
053 - 486 1186