Junior consultant duurzaamheid en circulariteit

Ben jij afgestudeerd op het gebied van energie, milieu of chemie en geloof jij in een duurzame toekomst? Kom het enthousiaste team van BTG versterken als Junior consultant duurzaamheid en circulariteit om het duurzame gebruik van biomassa voor biobased materialen, biobrandstoffen en bioenergie te realiseren.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
27-1-2023
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Als (junior) consultant werk je in een enthousiast team van collega’s met verschillende achtergronden die hetzelfde doel hebben: duurzaam gebruik van biomassa. Je zult waardeketens helpen ontwikkelen en doorrekenen, waardoor je uitgroeit tot een expert in duurzame toepassingsmogelijkheden van biomassa. Je wordt uitgedaagd door in verschillende teams aan gevarieerde projecten te werken zoals bijvoorbeeld techno-economische evaluaties, LCA’s of het maken van sector analyses in grote Europese projecten of lokale projecten in Nederland. Je brengt verschillende partijen samen om belemmeringen weg te nemen en ontwikkelt expertise op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Daarnaast adviseer je publieke en private klanten door middel van rapporten en presentaties op basis van je bevindingen.

Bedrijfsprofiel B.T.G. Biomass Technology Group B.V.

Het werkveld van BTG is volop in beweging en daarom zoeken we uitbreiding van ons consultancy team. Er zijn oplossingen nodig om fossiele grondstoffen te vervangen en het is duidelijk dat biomassa hierin een belangrijke rol zal spelen als groene grondstof voor materialen en geavanceerde brandstoffen. BTG Biomass Technology Group B.V. is een innovatief en vooruitstrevend bedrijf op het gebied van bioenergie en biobased materialen en ondersteunt de realisatie daarvan in Nederland en daarbuiten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Josink Esweg 34
7545 PN Enschede
053 - 486 1186