senior embedded software engineer

Brunelco zoekt een Senior embedded software engineer. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-5-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je bent onderdeel van een compact slagvaardig team van collega engineers, met een schat aan ervaring op het gebied van software, hardware en product realisatie. De opdrachten zijn erg divers en technisch uitdagend: Het ene moment werk je aan een robuuste sturing voor een elektro hydraulische lift, het andere moment ontwerp je een sensorsysteem voor metingen diep in de aarde. Brunelco ontzorgt haar klanten in de breedte en produceert de ontwikkelde producten ook zelf, dus je blijft nauw betrokken bij de productie en toepassing van je ontwerp.


Wat doe je als senior embedded software engineer bij Brunelco?


Als senior Embedded Software Engineer bedenk en ontwerp je het hart van de functionaliteit van onze producten: De software en firmware. Jij bedenkt hoe de hardware aangestuurd moet worden en hoe de communicatie met andere systeemcomponenten gerealiseerd wordt, uiteraard in nauw overleg met de hardware- en system engineer collega’s, en de klant. Je zorgt ervoor dat het product het onder alle omstandigheden blijft doen. Je houdt daarbij het perspectief van de gebruiker nauwlettend in het oog zodat het eindresultaat gebruiksvriendelijk is en intuïtief werkt.


Afhankelijk van de vraagstelling ontwikkel je software voor microcontrollers, barebone of met gebruik van een RTOS. Bij sommige projecten ontwerpen we ook applicaties voor Windows, Linux en Android. Omdat je leergierig bent, blijf je goed op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, zodat je blijvend in staat bent innovatieve oplossingen te creëren.

Functievereisten

 • Een afgeronde HBO of universitaire opleiding bij voorkeur in Embedded Systems (Engineering) of (Technische) Informatica.
 • Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van embedded software, liefst met basiskennis van elektronica.


Kennis van:

 • Meerdere programmeertalen (o.a. C, C#) op verschillende platformen (o.a.Windows, Linux) en moderne microcontrollers met of zonder RTOS;
 • Linux en C++ is een pre;
 • (Embedded) Technologieën o.a. threading
 • protocollen en (veld)bussen o.a. I²C, SPI, RS485, CAN, TCP/IP;
 • relevante tools, zoals bijvoorbeeld Visual studio, Eclipse, Git;


 • Kennis van en ervaring met verschillende ontwikkelmethoden (Agile, Scrum) en ontwerptechnieken (UML, Design Patterns, OOP) en versiebeheersystemen zijn een pre.
 • Je bent leergierig, analytisch sterk, hebt passie voor techniek, werkt nauwkeurig, zelfstandig en gestructureerd. Je bent pragmatisch en hebt goede communicatieve vaardigheden en een goed ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Kennis van de Duitse taal is een pre.

Aanbod

 • Een open en prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s.
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Steeds variatie in de projecten. Leuke tastbare applicaties.
 • Uitstekende salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Brunelco. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Textielstraat 2a
7483 PB HAAKSBERGEN
0535731100