Senior Accountmanager CRM

Word jij enthousiast van sales? Vind jij het leuk om klanten te helpen met CRM vraagstukken? Heb jij al ruime ervaring opgedaan in de IT-dienstverlening? En spreekt een dynamische, innovatieve ICT branche jou aan? Dan zoekt BrixCRM jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
25-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

 • Je bent klantverantwoordelijk en continue bezig met het ontwikkelen van de business bij je (potentiële) klanten.
 • Je bent duidelijk zichtbaar in de markt, je beweegt je actief, signaleert kansen en denkt mee over de te volgen sales strategie. 
 • Je verzorgt zelfstandig en in samenwerking met collega’s presentaties bij klanten, stelt offertes op, voert contractonderhandelingen uit.
 • Je combineert in je sales aanpak IT kennis en innovativiteit waarbij je steeds je doel voor ogen houdt. 
 • Je reageert proactief op de ontwikkelingen die je ziet in de markt.
 • Je zorgt ervoor dat je jouw omzet doelstellingen en targets realiseert.
 • Last but not least; Door acquisitie van nieuwe klanten help je ook BrixCRM met haar verdere groei in de markt.

Functievereisten

 • Jij hebt minimaal een hbo-diploma richting bijvoorbeeld Commerciële Economie, Bedrijfskunde of een andere relevante opleiding;
 • 5 tot 10- jaar hands-on ervaring in de IT dienstverlening in relatie tot consultancy, sales en/of accountmanagement, bij voorkeur opgedaan in de B2B sector met een IT/SaaS product;
 • Ervaring met “consultative selling” (Het liefst ook als IT consultant);
 • Kennis of gebruikerservaring met HubSpot is een pré;
 • Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden zowel in de Engelse als de Nederlandse taal;
 • Flexibel, je werkt zelfstandig maar bent zeker ook een teamplayer;
 • Schakelt moeiteloos van operationeel en tactisch niveau naar strategisch niveau zowel intern als extern.
 • Je bent doelgericht, gestructureerd en krijgt een kick van winnen.
 • Je begrijpt het belang van een CRM platform voor een organisatie en haar afdelingen, weet hoe het spel speelt en jij bent gewend om met meerdere stakeholders te schakelen (ook op C-level).

Aanbod

Je maakt onderdeel uit van een enthousiast en gedreven sales- en marketing team van 5 collega’s dat in een open en informele sfeer samenwerkt om de geformuleerde sales doelstellingen te realiseren. Ook is er ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief. Uiteraard krijg je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, door bijvoorbeeld het volgen van opleidingen, trainingen of cursussen.


Onze slogan is “Creating happy customers”. Een uitgangspunt dat doorklinkt in al onze activiteiten. Om dat blijvend waar te kunnen maken, geloven we in de kracht van de talentontwikkeling van onze medewerkers.


Het spreekt voor ons vanzelf dat we goede arbeidsvoorwaarden bieden (goed salaris, lease auto, flexibele werktijden, goede pensioenvoorziening, ruim ontwikkelbudget).
Wij vinden het belangrijk om samen te groeien en vooral ook plezier te maken met onder andere tafeltennissen, leuke uitjes en feestjes.

Bedrijfsprofiel BrixCRM

Werken bij BrixCRM is werken in een organisatie die klanten blij maakt door ze te helpen met CRM en klantdata vraagstukken. Wij ondersteunen organisaties bij het groeien door geïntegreerde, krachtige en innovatieve software oplossingen te implementeren welke waardevolle inzichten creëren die richting geven aan processen, strategieën en doelen. Dit doen wij met vakmanschap en betrokken collega’s. Wij zijn gespecialiseerd in technologieën zoals CRM, Marketing Automation, BI, PIM en digitale klantplatformen voor e-commerce en klantcommunicatie. Hierbij ontwikkelen wij via onze kernprincipes ‘Data – Insight – Direction’ en zijn wij Advanced Implementation Certified Platinum partner van HubSpot en advanced reseller van SugarCRM.


BrixCRM werkt in een markt die continue verandert en bedient klanten die steeds meer behoefte hebben aan volledig digitaal klanten platform.


Ter versterking van ons team zijn wij opzoek naar een accountmanager. Je zult werken vanuit Almelo en/of Eindhoven.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van BrixCRM. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Haven Noordzijde 129
7602 EH Almelo
088 - 1020 600