Machine Operators (CNC) in ploegendienst

Als machine operator produceer je niet alleen mooie aluminium, stalen, messing of gietijzeren onderdelen: Je bouwt indirect mee aan high end cabrio's, sportwagens, vrachtwagens, heftrucks, tractoren en windmolens!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat doe je voornamelijk?

Als machine operator ben je verantwoordelijk voor een 100% kwalitatief proces. De uitdaging zit hem in het bedienen èn draaiend houden van één tot drie machines tegelijk. Tussendoor controleer je de kwaliteit van je producten d.m.v. metingen. Dit doe je met diverse handmeetgereedschappen als een schuifmaat en kalibers. Je controleert visueel de producten en ontbraamt waar nodig.


Ook ondersteun je bij het omstellen van machines. Je wisselt daarbij snijgereedschap en hydraulische mallen.


Je bent verantwoordelijk voor een correcte registratie van diverse zaken en je voert eerste lijns onderhoud uit. Je vindt het prettig dat je werkplek schoon is en schoon blijft.


De ploegendienst

Wij werken in een Brinks specifieke ploegendienst. Het rooster lijkt op een 5 ploegendienst, alleen werk je nooit  tussen 3.00 en 6.00 ’s nachts en tussen 15.00 en 18.00 uur in de middag. Op die tijdstippen draait de robot zelfstandig zijn aanvoer leeg. Het voordeel is dat je in de ‘zware uren’ in de nacht lekker thuis slaapt. Voordat je in deze ploegendienst start, zul je eerst worden ingewerkt in een twee ploegendienst.

Functievereisten

Om je functie goed uit te kunnen voeren, vinden wij dat je minimaal de volgende kennis en ervaring meebrengt.

  • Opleiding minimaal technisch MBO 2 niveau
  • Enige jaren relevante werkervaring als operator in een verspanend proces
  • Kennis van verspaning en metaalbewerking
  • Je kunt een technische tekening lezen en begrijpen
  • Kennis van (hand)meetgereedschappen en technieken, zoals bediening van een 3D meetmachine


Omdat wij met hoogwaardige producten werken die met chirurgische nauwkeurigheid worden geproduceerd, vragen wij om de volgende competenties; 

  • Je hebt een hoog kwaliteitsbewustzijn.
  • Je kunt zeer nauwkeurig werken
  • Je werkt graag in teams
  • Je bent leergierig en gedreven om alle fijne kneepjes van het vak te leren
  • Je communiceert prettig en kunt je boodschap duidelijk overbrengen

Aanbod

Doorgroeien

Als je de basisvaardigheden van machine operator goed onder de knie hebt en je productenkennis op peil hebt, kun je doorgroeien naar Allround operator en daarna naar Specialist Operator.

Bedrijfsprofiel Brinks Metaalbewerking

Onze fabriek

Opgedeeld in 4 hallen en staat vol met automatische en semi-automatisch CNC gestuurde bewerkingsmachines. Veelal worden de machines ondersteund door een robot die ervoor zorgt dat er continu producten bewerkt kunnen worden. We hebben tussen de 30 en 40 machines staan, veelal Mazak en SW machines. De meeste robots zijn van Kawasaki en Fanuc.


De sfeer

In de fabriek heerst een ontspannen prettige sfeer. Er wordt veel gelachen en we vinden het leuk om elkaar af en toe de gek aan te steken. Maar als het er op aan komt staan we er als één team.  Je collega’s zijn bereid je alles te leren, als je daar voor open staat. Je overlegt op de werkvloer veel samen en kunt altijd een ervaren collega je vraag stellen. Je drinkt samen in de kantine koffie en tussen de middag lunch je daar ook gezamenlijk.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Brinks. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nieuwe Wierdenseweg 1
7671 JL VRIEZENVEEN
0546 561 400