Stagiair(e)s MBO Transport & Logistiek

Brinks Components zoekt twee stagiaires die, zowel willen meewerken in het onderdelenmagazijn, als op de afdeling zagerij/grondstof magazijn. Jullie werken beide afwisselend in de vroege en late ploeg.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

De afdeling Expeditie, bestaat uit een onderdelenmagazijn, gereedschap magazijn, grondstofmagazijn en zagerij. De afdeling is verantwoordelijk voor de aanlevering van gezaagd materiaal dat de productie kan bewerken, maar ook voor het verzenden van gerede producten.


De meewerkstage

Wij zoeken twee stagiaires die, zowel willen meewerken in het onderdelenmagazijn, als op de afdeling zagerij/grondstof magazijn. Jullie werken beide afwisselend in de vroege en late ploeg.


Je werkzaamheden in het onderdelenmagazijn bestaan uit: het ontvangen, tellen en inboeken van binnengekomen goederen in ons ERP systeem Navision. Daarnaast verzamel je de goederen die verzonden moeten worden en zorg je dat ze verzendklaar worden gemaakt. Je rijdt veel op de heftruck, aangezien we redelijk zware metalen onderdelen versturen. Je doel hierbij is dat je ervoor zorgt dat de leveringen op tijd en met correct aantallen naar onze klanten verzonden worden.


De werkzaamheden bij de zagerij bestaan uit: Het vullen van de twee geautomatiseerde zaagmachines met grondstof materiaal. Daarbij stel je de zaag, via de computer in. Je pakt vervolgens de gezaagde delen over in transportbakken, telt ze en boekt ze in het ERP systeem. Daarnaast tel je af en toe de voorraad van het grondstof magazijn. Vanzelfsprekend zorg je ervoor dat je werkplek schoon blijft. Om de metalen grondstoffen uit het magazijn te tillen, maak je gebruik van een reachtruck. Jouw doel is dat de zaag continu blijft draaien en dat de gezaagde delen op tijd in de fabriek komen.


 Het team

Je werkt samen met verschillende collega’s. Je werkt met teamleider van het magazijn, de teamleiders van de fabriek en je collega’s van de expeditie en de zagerij. De sfeer is gemoedelijk en gericht op het halen van de benodigde output.

Functievereisten

Je bent een fanatieke en leergierige student die van aanpakken houdt. Je vindt het leuk om in een lekker tempo te werken en je houdt van afwisseling. Je snapt hoe logistieke processen werken en je ziet snel hoe een proces zo efficiënt mogelijk uitgevoerd kan worden. Je hebt geen bezwaar tegen het werken in ploegen, waarbij je de ene week vroeg (6.00-14.15) en de andere week laat (14.15 tot 22.45) werkt. Je bent in bezit van een heftruck certificaat en bij voorkeur ook een reachtruck certificaat.

Bedrijfsprofiel Brinks Metaalbewerking

Brinks Components blijft continu in beweging. Na een belangrijke fase, waarin een ingrijpend investerings- en veranderprogramma werd doorgevoerd, zijn we nu onderdeel geworden van de Gietburg Groep. Een succesvolle onderneming waar zo'n 500 medewerkers werken en jaarlijks een omzet van 125 miljoen wordt gerealiseerd. De samenwerking biedt collega's nieuwe mogelijkheden. Er is volop kans om te investeren in verbeteringen in nieuwe technieken, automatisering, machines en collega's? Je kunt wel zeggen dat we ook de komende jaren niet stil blijven staan.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Brinks. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nieuwe Wierdenseweg 1
7671 JL VRIEZENVEEN
0546 561 400