Gereedschap specialist

Elk jaar gebruikt Brinks enorm veel boren, frezen en snijgereedschap om de producten te kunnen verspanen. Het optimaliseren van het verbruik en het beheren van deze gereedschappen is een belangrijk onderdeel van het goed laten functioneren van de fabriek. Om die reden heeft Brinks besloten een nieuwe functie te creëren die zich richt op het optimaliseren van het gereedschapsverbuik. Brinks Components komt graag in contact met kandidaten die ervaring hebben als: Gereedschap specialist

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
10-6-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Wat ga je doen?

Waar kunnen we andere gereedschappen inzetten waardoor we kosten kunnen besparen? Kunnen we misschien alternatieve gereedschappen testen die beter, goedkoper of sterker zijn? Zijn er snijgereedschappen die te snel breken of verslijten? Hoe lang gaat het gereedschap eigenlijk mee? Allemaal vragen die jij gaat beantwoorden!


Het doel van de functie is dat je ons gereedschapsverbruik gaat optimaliseren. Je adviseert in de projectfase en draagt continu verbeteringsvoorstellen aan die een positieve invloed hebben op het lopende productieproces.


Je gaat het gereedschapsbeheer opzetten, bijhouden en optimaliseren. Je test en analyseert gereedschappen tijdens (draaiende) productie. Je geeft gereedschappen vrij voordat ze ingezet worden bij productie. Om onze gereedschappen te beheren hebben we een nieuw Tool Data Management-systeem aangeschaft. Je gaat meedenken hoe dit systeem ingericht kan worden en hoe het samenwerkt met de CNC-bewerkingsmachines, de twee uitgebreide Zollerinstelsystemen en ons ERP systeem.


Ook krijg je de belangrijke taak om je kennis van gereedschappen over te dragen aan onze operators. Dit doe je op de werkvloer, maar je kunt daarnaast ook denken aan het geven van toolboxen of trainingen. Je koopt gereedschappen in en krijgt bovendien ook de taak en bevoegdheid om andere zaken in te kopen. Tevens ga je ook zelf gereedschappen instellen op het moment dat onze vaste gereedschapsinsteller een dag afwezig is.


Welke uitdaging ligt er voor jou?

Omdat deze functie nu nog niet bestaat, ligt er voor jou een uitdaging om deze functie succesvol in te vullen. Alles wat jij ziet als een potentiële verbetering mag je uitzoeken, oppakken en uitvoeren. Je kunt letterlijk zelf je stempel drukken op het optimaliseren van ons gereedschapsverbruik en beheer. Jij bent de technisch specialist, dus we vertrouwen dat je op basis van je kennis en ervaring de beste beslissingen gaat nemen.

Functievereisten

Vanzelfsprekend heb je veel kennis van gereedschappen die toegepast worden in de verspanende productie. Daarnaast ben je in staat om nieuwe functie op te zetten die er nu nog niet is. Je weet hoe je een goede analyse kunt maken en je trekt conclusies op basis van feiten die je grondig onderzocht hebt. Daarnaast bezit je over goede communicatieve eigenschappen, omdat je gelooft dat je je kennis niet bij je moet blijven houden. Je hebt een drive om het maximale uit de functie te halen, zodat onze organisatie er flink beter van wordt. Een afgeronde opleiding MBO Werktuigbouwkunde niveau 4 is een belangrijke voorwaarde. Een aantal jaar werkervaring in een vergelijkbare functie is een duidelijke pré. Ook enige ervaring met technische inkoopwerkzaamheden is een pré.

Aanbod

Brinks Components valt onder de CAO Metalektro. Dat betekent dat je basispakket arbeidsvoorwaarden goed geregeld is. Zo krijg je onder andere 27 vakantie- en 13 ATV dagen en bouw je pensioen op bij het pensioenfonds Metalektro. Onze salarissen liggen boven de cao-norm.


Daarnaast hanteren wij flexibele werktijden. Werk je de ene week meer? Dan werk je de week erna weer korter. Zo is werk en privé steeds in balans.


Als je bij ons in dienst bent, kun je gebruik maken van alle belastingvoordelen die Fiscfree biedt. Zo kun je (loon)belastingvrij allerlei tegoedbonnen krijgen voor een nieuwe fiets, telefoon, laptop, weekendjes weg, Bol.com en Coolblue etc.


De mooiste arbeidsvoorwaarde is dat je van ons het vertrouwen en de vrijheid krijgt om je werk zelfstandig uit te voeren. Jij bent de expert, dus je krijgt de ruimte om te doen wat je moet doen. Door onze korte lijnen en prettige manier van communiceren, zijn beslissingen snel genomen. We hebben geen ingewikkelde structuren, overlegvormen of procedures die je moet doorlopen om iets voor elkaar te krijgen.


Hebben we je interesse gewekt?

Mooi! Wacht dan niet langer en stuur je sollicitatie naar Rendo via zijn emailadres Bel of whatsapp je vraag op nummer 06 49356662.


Soort dienstverband: Bepaalde tijd, Onbepaalde tijd


Aanvullende betalingen:

  • Overuren uitbetaald
  • Vakantiegeld


Arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Fietsplan
  • Flexibele werkuren
  • Kerstpakket
  • Pensioen
  • Personeelskorting
  • Reiskostenvergoeding


Werkschema:

  • Dagdienst

Bedrijfsprofiel Brinks Metaalbewerking

Wij zijn een dynamisch en modern bedrijf en willen met de inzet van efficiënte productiemethodieken, hoogwaardige techniek en een enthousiaste groep mensen essentiële waarde toevoegen aan de producten van onze klanten.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Brinks Components. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Nieuwe Wierdenseweg 1
7671 JL VRIEZENVEEN
0546 561 400