Stagiaire Sales & Marketing

Wil jij je Sales en Marketing vaardigheden verder ontwikkelen tijdens een uitdagende stage en tegelijkertijd een waardevolle bijdrage leveren in een jong en gedreven team. Dan is Booking Experts op naar jou!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als Stagiair Marketing & Sales bij Booking Experts speel je een belangrijke rol in het ondersteunen van het marketing- en salesteam op verschillende gebieden. Je krijgt de unieke kans om je bezig te houden met het werven van websitebezoekers, het opvolgen en genereren van leads en het optimaliseren van ons CRM-systeem, specifiek gericht op de behoeften van vakantieparken. Je zult ook betrokken zijn bij het creëren, beheren en bijsturen van campagnes in Google Ads en social media ads om de naamsbekendheid van onze softwareoplossingen te vergroten. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om datagedreven leadgeneratiecampagnes op te zetten en te optimaliseren, waarbij je gebruikmaakt van analytics en inzichten om effectieve strategieën te ontwikkelen. Binnen deze functie staat eigen input en creativiteit centraal, zodat je waardevolle bijdragen kunt leveren aan ons team.


Waar je focus op zal liggen?


 • Demand generation leadgeneratie: Je werkt actief aan het genereren van leads om de vraag naar onze softwareoplossingen voor vakantieparken te vergroten. Dit omvat het identificeren van potentiële klanten, het opvolgen van marketinguitingen en het stimuleren van interesse in onze producten en diensten.
 • Opvolgen van leads: Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen van leads, het verzamelen van relevante informatie en het onderhouden van contact met potentiële klanten. Je bouwt relaties op, beantwoordt vragen en zorgt ervoor dat leads worden omgezet in concrete zakelijke kansen.
 • Optimaliseren van ons CRM: Je helpt mee met verbeteren van de functionaliteit, het stroomlijnen van processen en het vergroten van de efficiëntie binnen ons klantrelatiebeheersysteem.

Functievereisten

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student op HBO- of WO-niveau met een achtergrond in Commerciële Economie, International Business and Languages, Communicatie, Communication Science, Bedrijfskunde, Small Business, Sales & Account Management of een vergelijkbare opleiding. We verwelkomen studenten die graag werken in een dynamische en drukke omgeving, waar geen dag hetzelfde is. Je bent in staat om meerdere projecten tegelijkertijd aan te pakken en effectief om te gaan met verschillende taken. Je hebt een sterke interesse in sales en marketing en je bent gemotiveerd om te leren en jezelf te ontwikkelen binnen deze vakgebieden.


Jouw vaardigheden

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.
 • Sociaal en communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Nieuwsgierig en initiatiefrijk, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen.
 • De wil om te leren en jezelf te ontwikkelen in een snel veranderende omgeving.


Eigenschappen die we waarderen ️

 • Een proactieve en resultaatgerichte houding.
 • Creativiteit en het vermogen om innovatief te denken.
 • Sterk analytisch vermogen.
 • Teamspeler met goede samenwerkingsvaardigheden.
 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen.

Aanbod

 • Een uitdagende stage waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt en je vaardigheden kunt ontwikkelen.
 • Alle ruimte voor eigen inbreng, creativiteit en initiatief.
 • Begeleiding en ondersteuning van ervaren professionals.
 • Interne trainingen, e-learnings en cursussen.
 • Leuke werksfeer in een jong team van gedreven medewerkers.
 • Stagevergoeding, dagelijks verzorgde lunch en vers fruit.
 • Gezellige vrijdagmiddagborrel

Bedrijfsprofiel Booking experts

Bij Booking Experts hebben we begrip voor de drukke schema's van jou als student, daarom bieden wij flexibele werkuren die in overleg kunnen worden vastgesteld. Zo kan jij jouw studie combineren met een uitdagende stage bij ons!


Wij bieden jou de mogelijkheid om je aan te sluiten bij één van onze diverse specialismen in het Sales en Marketingteam. Of je nu geïnteresseerd bent in leadgeneratie, online campagnes of een ander aspect, wij hebben een plek voor jou!


Bij Booking Experts streven wij naar een gezonde werkomgeving. Daarom vind je vers fruit bij ons op kantoor, stimuleren we om dagelijks een rondje te wandelen, zijn er sta-zit bureau's en verantwoorde lunchopties. Ook staat er altijd koffie, thee en frisdrank voor je klaar. Daarnaast moedigen wij het initiatief 'een rookvrije generatie' van harte aan. We stellen het dus op prijs dat onze medewerkers en stagiaires dan ook niet roken tijdens kantooruren. 


We doen regelmatig leuke dingen, we lunchen samen in de pauze en hebben af en toe een borrel in de stad. Booking Experts organiseert bovendien regelmatig een bedrijfsuitje en je kunt aansluiten bij de vrijdagmiddagborrel!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Booking Experts. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 28
7521PR Enschede
088 - 1168 901