Digital Advertising Specialist

Ben je een advertising specialist met een passie voor online adverteren in Google, Bing en/of Social Media? Wil je bijdragen aan de groei van organisaties in de recreatie? Dan is Booking Experts op zoek naar jou.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
24-6-2023
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Als Digital Advertising Specialist zet je campagnes op, beheer en optimaliseer je deze en ben je doorlopend op zoek naar nieuwe kansen. Jij houdt je bezig met social advertising, display & video advertising, Google Search Ads en Hotel Ads. Resultaten maak je samen met je collega's inzichtelijk voor de recreatieondernemer middels realtime dashboards.


Je helpt vakantieparken écht verder, omdat wij ten alle tijden inzicht hebben in de bezettingen en resultaten van onze klanten. Hierdoor kunnen wij met onze campagnes vroegtijdig sturen en de resultaten maximaliseren. Ook denk je actief mee in de marketingstrategie van onze klanten, met daarbij natuurlijk jouw specialisme in het achterhoofd. Ook werk je nauw samen met het content en SEO team.


Waar je focus op zal liggen?

 • Opzetten van effectieve campagnes.
 • Doorlopend optimaliseren van lopende campagnes.
 • Ontwikkelen van dashboards en analyseren van kansen.
 • Meedenken in de marketingstrategie van onze klanten.
 • Nauwe samenwerking met het content en SEO team.

Functievereisten

Jij hebt als onze nieuwe Digital Advertising Specialist minimaal HBO of WO gestudeerd. We hebben daarbij enkele voorkeursrichtingen gezien de branche waarin we werkzaam zijn. Je kunt hierbij denken aan opleidingen zoals: HTRO, NHTV, HBS, Tio of (andere) marketing gerelateerde opleidingen. Ook vragen we minimaal 2 jaar relevante werkervaring van je als Digital Advertising Specialist.


Werkervaring in de recreatie, hotellerie of toerisme is een pré maar geen must. Wel heb je een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift en zou het leuk zijn als je een aardig potje tafeltennis kunt spelen ;). Verder zoeken we een collega die goede energie, humor en ambitie met zich meebrengt en leergierig is ingesteld. Daarnaast beschik je over analytische, communicatieve en sociale vaardigheden.


Jouw vaardigheden

 • Jouw specialisme ligt in Google Search Ads, Bing Ads, Display en video advertising, Google Hotel Ads en/of Social Ads en deze ken je als je broekzak.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau -> Onze voorkeursrichtingen zijn: HTRO, NHTV, HBS, Tio of (andere) marketing/ commercieel gerelateerde opleidingen
 • Minimaal 2 jaar werkervaring -> Relevante werkervaring als digital advertising specialist is een must voor ons.


Eigenschappen die we waarderen

 • Analytisch aangelegd en/of hier ervaring mee hebben.
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Leergierigheid.
 • Energie, humor en ambitie.

Aanbod

Natuurlijk bieden we je een goed salaris op basis van vaardigheden en ervaring. Maar we bieden je ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.


Wat wij jou bieden

 • Een fulltime dienstverband van 40 uur per week met flexibele uren.
 • Employee benefit: 10% salaris opslag dat je kan gebruiken om te sparen, te investeren of iets anders mee te doen.
 • 5 weken vakantie per jaar + de standaard Nederlandse feestdagen.
 • Jaarlijkse salarisverhoging: Onze groei is een gezamenlijke inspanning. Daarom verhogen we alle lonen in dezelfde verhouding.
 • Flexibele werkuren: Deel zelf je werkdag in.
 • Werk waar je wil: Vanuit huis, ons mooie kantoor in Enschede of Amersfoort, een co-werkruimte, vanuit de trein, noem het maar op.
 • MacBook & groot scherm: Uiteraard zorgen wij voor een goede laptop en een groot scherm zodat je effectief kunt werken.
 • Sta-zit bureau: Iedereen werkt vanaf een sta-zit bureau, zowel thuis als op kantoor.
 • Thuiswerkplek: Wij zorgen voor een goed ingerichte thuiswerkplek. Je krijgt een sta-zit bureau, een goede bureaustoel en een groot scherm voor thuis.
 • Gratis lunch: Elke dag krijg je gratis lunch op kantoor en elke vrijdag worden er broodjes van de Broodbode of Tango bezorgd.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Bedrijfsfeesten
 • Budget voor professionele ontwikkeling
 • Flexibele werkuren
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Werk vanuit huis (hybride)

Bedrijfsprofiel Booking experts

Onze oorsprong ligt bij Expert Webdesign, waarbij wij websites voor allerlei bedrijven ontwikkelden. Zo ook voor recreatie ondernemers. Hier kwamen we telkens hetzelfde probleem tegen: de websites liepen ver voor op de markt en concurrentie, maar misten de mogelijkheid om direct via de website een vakantie te boeken. Klanten moesten hiervoor telefonisch contact opnemen met de receptie of uitwijken naar externe boekingsplatforms. Dit moest beter en gemakkelijker, dachten we.


Daarom zijn we om tafel gegaan met allerlei partijen als receptionistes, parkmanagers, technische diensten, schoonmakers, slagboompartijen en de directie, om vanuit diverse perspectieven de knelpunten in kaart te brengen. Het resultaat was de ontwikkeling van een innovatief reserveringssysteem dat alle benodigdheden voor recreatiebedrijven integreert. Zo is in 2011 Booking Experts ontstaan. Ons boekingsplatform is uitgegroeid tot hét platform voor vakantieparken, campings, hotels in diverse landen.


Om aan de groeiende vraag te voldoen, hebben we in 2017 ons marketingbureau Booking Boosters opgericht. Hiermee kunnen we onze klanten helpen om hun online omzet te verhogen en hun groei te stimuleren. Middels effectieve en performance based marketingtechnieken, zoals SEO, SEA, Affiliate Marketing en Social Media, helpen wij vakantieparken groeien en floreren!


Bij Booking Experts streven wij naar een gezonde werkomgeving. Daarom vind je vers fruit bij ons op kantoor, stimuleren we om dagelijks een rondje te wandelen, zijn er sta-zit bureau's en verantwoorde lunchopties. Ook staat er altijd koffie, thee en frisdrank voor je klaar. Daarnaast moedigen wij het initiatief 'een rookvrije generatie' van harte aan. We stellen het dus op prijs dat onze medewerkers dan ook niet roken tijdens kantooruren.


We doen regelmatig leuke dingen, we lunchen samen in de pauze en hebben af en toe een borrel in de stad. Booking Experts organiseert bovendien regelmatig een bedrijfsuitje en je kunt aansluiten bij de vrijdagmiddagborrel!


Je wordt onderdeel van het team van hét marketingbureau in de recreatie, Booking Boosters! Booking Boosters verzorgt voor vele toonaangevende recreatiebedrijven de online marketing. Onder de vlag van Booking Experts werken we in Enschede aan effectieve campagnes via onder andere Google, Bing en Social Media. Ons primaire doel is om voor recreatiebedrijven meer online omzet én bezetting te realiseren. Dit doen we exclusief voor gebruikers van het geavanceerde reserveringssysteem van Booking Experts en de realtime geïntegreerde websites.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Booking experts. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Pantheon 28
7521PR Enschede
088 - 1168 901