Docent Engels

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière en zit lesgeven bij jou in het bloed? Het Bonhoeffer College zoekt een enthousiaste, tweedegraads docent Engels, die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs. Ben je per augustus beschikbaar voor een tijdelijke baan in Enschede? Dan maken zij graag kennis met je!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-9-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je geeft lessen Engels aan leerlingen van mavo, havo en vwo op locatie Van der Waalslaan in Enschede. 
Door jouw passie voor het vak en je pedagogische kwaliteiten weet je de leerlingen steeds te boeien voor de Engelse taal en cultuur. Zo begeleid je ze naar optimale resultaten voor je vak.

Functievereisten

Je beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid voor het vak Engels.
Daarnaast heb je affiniteit met jongeren en vind je het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het tempo en het niveau van de leerlingen. Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er bovendien een prettige leer- en werksfeer. Je maakt actief gebruik van de feedback van de leerlingen.
Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid, je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamplayer.

Aanbod

Het betreft een fulltime baan (1,0 fte), tijdelijk ter ziektevervanging. Ingangsdatum: per direct.
Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 


Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Bedrijfsprofiel Bonhoeffer College

Locatie Van der Waalslaan is een school in ontwikkeling, dynamisch, bezig met formatief werken, bevorderen van eigenaarschap bij personeel én leerlingen en er heerst een warme sfeer.
De locatie heeft ongeveer 1600 leerlingen en biedt onderwijs aan leerlingen voor mavo, havo, vwo (atheneum, gymnasium en vwo-plus). Het Bonhoeffer College is een grote school met een groot aantal onderwijsmogelijkheden, waaronder veel buitenlesactiviteiten en ze streven naar maatwerk voor de leerling. Het Bonhoeffer College organiseert ons onderwijs op een kleinschalige manier, zodat elke leerling zich echt thuis voelt. Onderwijs maken ze samen met alle leerlingen en hun ouders, omdat ze geloven dat leerlingen - ook zelf - weten wat goed voor hen is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van de werkgever. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Vlierstraat 75
7500 DB Enschede
(053) 751 20 00