Docent Wiskunde

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in je carrière en zit lesgeven bij jou in het bloed? Het Bonhoeffer College zoekt een enthousiaste eerste- en/of tweedegraads docent wiskunde, die zich met een team van betrokken collega's wil inzetten voor goed onderwijs. Ben je per november beschikbaar voor een baan in Enschede? Dan maken zij graag kennis met je!

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
6-9-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Je geeft lessen aan onder- en bovenbouw klassen van het havo en vwo. Ook lessen aan de bovenbouw klassen van de mavo behoort tot de mogelijkheden.

Functievereisten

Je beschikt over een eerste- en/of tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak wiskunde. Je staat stevig in je schoenen, bent gemotiveerd en weet als geen ander hoe je de theorie in praktijk kunt brengen. Door jouw manier van lesgeven weet je leerlingen te boeien en te inspireren voor het vak wiskunde. 


Je hebt affiniteit met jongeren en vindt het leuk om hen op een afwisselende manier mee te nemen in je vak. Je bent in staat om de lesstof af te stemmen op het tempo en het niveau van de leerlingen. Doordat je je goed kunt verplaatsen in de belevingswereld van de leerlingen ontstaat er bovendien een prettige leer- en werksfeer. Je hebt een enthousiaste persoonlijkheid en je denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent een teamplayer.

Aanbod

Het betreft een parttime baan (0,8 fte), tijdelijk met uitzicht op een vast dienstverband. Ingangsdatum: 1 november 2021. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro (schaal LB) of maximaal 5.012 euro (schaal LC) bruto per maand bij een volledige werkweek.
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. 

Het Bonhoeffer College maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid. 

Bedrijfsprofiel Bonhoeffer College

Locatie Van der Waalslaan is een school in ontwikkeling, dynamisch, bezig met formatief werken, bevorderen van eigenaarschap bij personeel én leerlingen en er heerst een warme sfeer.
De locatie heeft ongeveer 1600 leerlingen en biedt onderwijs aan leerlingen voor mavo, havo, vwo (atheneum, gymnasium en vwo-plus). Wij zijn een grote school met een groot aantal onderwijsmogelijkheden, waaronder veel buitenlesactiviteiten en we streven naar maatwerk voor de leerling. Ze organiseren het onderwijs op een kleinschalige manier, zodat elke leerling zich echt thuis voelt. Onderwijs maakt Boenhoffer College samen met de leerlingen en hun ouders, omdat ze geloven dat leerlingen - ook zelf - weten wat goed voor hen is.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van het Bonhoeffer College. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op careers (at) twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Vlierstraat 75
7500 DB Enschede
(053) 751 20 00