Leerling Constructiebankwerker / Verspaner

Boessenkool Machinefabriek is op zoek naar Leerlingen voor constructiebankwerker en verspaner

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
19-2-2021
Aantal uur
-
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
MBO

Functie omschrijving

Je werkt overdag en gaat met je collega’s aan de slag om, na je interne training, geheel zelfstandig te werken. Gereedschappen, machines en lasapparatuur: je leert o.a. programmeren, instellen en bedienen en je weet na je training exact waar je mee bezig bent. We leren je om de meest geschikte gereedschappen te selecteren en je gaat zelfstandig het product bewerken aan de hand van een gedetailleerde tekening en een duidelijke werkinstructie. Uiteraard moet je jezelf controleren en volg je de voorgeschreven protocollen.

Functievereisten

Jij bent zeer gemotiveerd om binnen een technisch hoogstaande werkomgeving een echt vak te leren. Natuurlijk ben je niet alleen enthousiast en gemotiveerd maar ben je ook een doorzetter – je begrijpt dat leren een proces is van soms vallen en weer opstaan. Uiteindelijk ga je net als je collega’s voor het beste resultaat en mooie resultaten. Je beschikt over een MBO-niveau (door opleiding en/of werkervaring), MTS-Wtb zou helemaal mooi zijn.

Aanbod

Wij bieden je de mogelijkheid om binnen een afgesproken tijd toe te werken naar een zelfstandige functie. Daarvoor hebben wij vakmensen die je intern begeleiden, krijg je verschillende opdrachten uit te voeren en bepalen we samen welke stappen er nog gezet moeten worden. Misschien bespreken we welke cursus je nog extra kunt volgen en houden we uiteraard goed in de gaten waar jouw kwaliteiten liggen. Boessenkool is een zeer stabiel en internationaal gericht bedrijf welke een goede naam hoog te houden heeft, ook op het gebied van scholing en opleiden. Dat geldt voor al onze medewerkers: we geven continue de ruimte om kennis en vaardigheden op een hoog niveau te houden.


Arbeidsvoorwaarden + winstdeling!

We bieden jou als Leerling Constructiebankwerker / Verspaner natuurlijk ook een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket aan zoals een mooi salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook deel je als werknemer bij Boessenkool mee in de winst, want als het goed gaat met ons, gaat het ook goed met jou

Bedrijfsprofiel Boessenkool Machinefabriek

Machinefabriek Boessenkool uit Almelo is opgericht in 1902 en heeft zich in de afgelopen meer dan 100 jaar gespecialiseerd in (groot)verspaning, gecertificeerd laswerk en complete/complexe machinebouw. Actief in vele industrietakken. Er is continue geïnvesteerd in een moderne en prettige werkomgeving. We produceren producten voor klanten maar ontwikkelen juist ook geheel eigen machines en apparaten! Producten tot 20 x 6 meter met een gewicht tot 120 ton! Door haar knowhow, vakmanschap en continue investeringen is het bedrijf uitgegroeid tot één van de belangrijkste wereldwijde spelers op het gebied van machinebouw en toelevering. Om de sterk toenemende orderstroom en vraag naar steeds hoogwaardigere producten in goede banen te kunnen leiden, blijven wij op zoek naar goede vakmensen mét de juiste drive.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Boessenkool Machinefabriek. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt?

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Turfkade 13
7602 PA ALMELO
0546 - 488 800