Traineeship

Bilfinger Tebodin is op zoek naar een werknemer voor een technische Traineeship. Bekijk deze vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
Universitair (WO)

Functievereisten

Bilfinger Traineeship in Nederland

  • Heb jij je master op zak en ben je net afgestudeerd aan een technische universiteit en ben je de Nederlandse taal machtig.
  • Ben jij op zoek naar een fantastisch Traineeship binnen een engineering organisatie?
  • Werk jij graag aan innovatieve projecten voor internationale klanten en werk jij graag aan je persoonlijke ontwikkeling?
  • Wil jij bijdragen aan een duurzame en toekomstbestendige industrie?
  • Werk jij graag in teamverband met technische experts?

Aanbod

  • Wij bieden een 2-jarig contract aan met een startsalaris van € 3.100,- bruto per maand. Bij goed functioneren zit hier een halfjaarlijkse verhoging in.
  • Gedurende deze 2 jaar werk jij op tenminste 4 verschillende projecten binnen de industrieën waar wij actief in zijn: Olie & Gas, Petrochemie & Chemie, Farmacie & Biofarma, Food & Agri, Pijpleidingen & infrastructuur en Energie.
  • Elk half jaar wissel je van project om op deze manier vertrouwd te raken met de verschillende afdelingen binnen ons bedrijf om er op deze manier achter te komen wat het beste bij je past.
  • Wij nemen jouw persoonlijke ontwikkeling erg serieus en investeren 5% van jouw salaris in een op maat gemaakt Traineeship en opleidingsprogramma en zorgen er op deze manier voor dat jij constant wordt voorzien van een breed palet aan trainingen en opleidingen.
  • Je krijgt intensieve coaching van je manager via ons Personal Empowerment Plan (PEP). Op deze manier haal je alles uit jouw Traineeship.

Bedrijfsprofiel Bilfinger Tebodin

Wij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we hèt toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie.


Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat vooroploopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, projectmanagement, inkoop en constructie management services, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!


Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bilfinger Tebodin. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Jan Tinbergenstraat 172
7559 SP Hengelo
+31 88 996 70 05