Lead Consultant

Bilfinger Tebodin zoekt een Lead Consultant. Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-10-2022
Aantal uur
40
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO-WO

Functie omschrijving

Als (HSE) Lead consultant ben je de generalist tussen de specialisten, die er zorg voor draagt dat de Health, Safety en Environmental (HSE) aspecten optimaal worden geïntegreerd in onze multidisciplinaire engineeringsprojecten.

 • Je bent adviseur van de projectmanager en vervult de rol van V&G-coördinator (veiligheid & gezondheid coördinator), om de belangen van de opdrachtgever en Bilfinger Tebodin optimaal te behartigen.
 • Je bent verantwoordelijk voor de integrale afstemming tussen de diverse HSE- activiteiten en je zorgt dat vragen vanuit engineerings projecten tijdig worden beantwoord zodat er uiteindelijk beslissingen genomen worden waardoor het project doorgang kan vinden.
 • Je bent de verbindende schakel (als Lead Consultant) tussen de vakgebieden milieumanagement, industriële emissies, brand- en externe veiligheid, technische veiligheid, HSE- management en Industriële duurzaamheid.
 • Je bent de centrale vertegenwoordiger voor niet HSE gerelateerde consultancy activiteiten. Deze zijn ondergebracht binnen assetmanagement en logistiek.
 • Je krijgt als HSE-lead de vrijheid om eigen projecten op te pakken binnen jouw expertisegebied en je kan een rol pakken in het offerte proces van multidisciplinaire projecten.

Functievereisten

 • Je hebt een afgeronde technische hbo- of wo opleiding, in bijvoorbeeld chemische technologie, werktuigbouwkunde, meet- en regeltechniek of aanverwant.
 • Je bent al ruim 7 jaar aan het werk als engineer of consultant binnen het HSE-werkveld.
 • Je bent bekend met alle geldende wet- en regelgeving binnen dit werkveld.
 • Ervaring in de olie- en gas, (petro)chemie en/of pharma marktgebieden zien wij als een pré. Ditzelfde geldt voor opgedane ervaring in de BRZO-industrie.
 • Je bent communicatief sterk, in woord en geschrift. Zowel in het Nederlands als Engels.
 • Je bent flexibel, proactief en bereid om te reizen (met name in Nederland)

Aanbod

Flexibiliteit en de mogelijkheid tot thuis werken? Dat kan bij ons!

 • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop, middels het Personal Empowerment Plan (PEP).
 • Opleidingen en trainingen, naast persoonlijke en vaktechnische coaching on the job, kan jij je op alle vlakken ontwikkelen. 
 • Gezond leven is een speerpunt binnen Bilfinger Tebodin, we hebben een vitaliteitsprogramma, een fietsregeling en een fitnessregeling
 • Actieve personeelsvereniging voor leuke en inspirerende activiteiten naast het werk.


Een selectie van arbeidsvoorwaarden uit ons eigen arbeidsvoorwaardenconvenant:

 • Continuïteit is voor ons van groot belang, daarom bieden wij graag een lange termijn verbintenis.
 • Voor meer inzicht in onze arbeidsvoorwaarden gaan we graag met je in gesprek.
 • Een bonusregeling afhankelijk van jouw eigen ontwikkeling en de bedrijfsresultaten.
 • Een pensioenregeling met veel ruimte voor je eigen wensen en behoeften.
 • 29 verlofdagen en de optie tot het kopen of verkopen van verlofdagen.
 • De mogelijkheid tot gebruik van onze collectieve ziektekostenverzekering.
 • Mobiele telefoon, laptop en leaseauto.

Bedrijfsprofiel Bilfinger Tebodin

Wij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we hèt toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie.


Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat voorop loopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, project management, inkoop en constructie management services, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!


Loop jij ook voorop in jouw vakgebied? Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bilfinger Tebodin. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Jan Tinbergenstraat 172
7559 SP Hengelo
+31 88 996 70 05