Constructief Tekenaar (hybride werken)

Bilfinger Tebodin is op zoek naar een Constructief Tekenaar (hybride werken). Bekijk de vacature voor meer informatie.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
26-10-2022
Aantal uur
0
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Op onze kantoren in Hengelo of Groningen, zal je komen te werken binnen de afdeling Architectural, Structural and Building Services (ASB). 

  • Je voert projecten uit op het gebied van fabrieksbouw hoofdzakelijk in de farmaceutische-, voedingsmiddelen-, chemische- en petrochemische industrie. 
  • Op aanwijzing van ervaren constructeurs zet je modellen op van staal- en betonconstructies in Revit. 
  • Met jouw leergierige instelling pak je natuurlijk de kansen die er voorbijkomen om zelf constructies te ontwerpen. Daarbij word je ondersteund door je ervaren collega constructeurs die je zullen helpen om de juiste aanpak en richting te vinden. 
  • Gisteren maakte je het 3D model van een staalconstructie voor een cacaofabriek. Vandaag komt een nieuwe opdracht binnen voor het ontwerpen van een staalconstructie voor nieuwe silo’s en betonnen loadingdocks. Een leuke kans om je te ontwikkelen die jij graag aanpakt. 
  • Met je ervaren collega breng je een bezoek aan de site, je moet tenslotte begrijpen waar het om gaat voor de klant. 
  • Kleine en grote opdrachten in beton en staal, teken- en ontwerpwerk maken jouw werkdagen uitdagend en afwisselend, terwijl het steeds gaat om constructietechniek, jouw favoriete vakgebied.
  • Daarnaast kom je te werken op een leuke en gezellige afdeling in Hengelo of Groningen waarmee we regelmatig uitjes organiseren. 

Bedrijfsprofiel Bilfinger Tebodin

Wij zijn Bilfinger Tebodin. Onze industriële klanten staan voor de uitdaging om te verduurzamen door het zoeken naar alternatieven energiebronnen, het sluiten van de grondstoffencyclus en het minimaliseren van impact op de omgeving. Hoe vertaalt dit zich in concrete oplossingen? Wij zorgen ervoor dat onze klanten uit de industrie hun uitdagingen kunnen waarmaken. Door innovatieve technieken en het gebruik van hedendaagse mogelijkheden van digitalisering maken wij de ambities van onze klanten waar. Al sinds de wederopbouw na de oorlogsjaren in 1945, zijn we hèt toonaangevende ingenieurs- en adviesbureau voor het creëren van een toekomstbestendige industrie.


Onze engineers en consultants lopen voorop in het realiseren van industriële investeringsprojecten. Onze toonaangevende klanten zijn actief in zeer uiteenlopende industrieën zoals de olie en gas, voedingsmiddelenindustrie, chemie en farmacie. Ze vertrouwen hun investeringsprojecten toe aan een team dat voorop loopt in het begrijpen van hun business en kan bouwen op technische expertise en jarenlange ervaring. Voor deze klanten leveren wij consultancy, engineering, project management, inkoop en constructie management services, kortom alles wat de klant nodig heeft om hun project succesvol te maken!


Loop jij ook voorop in jouw vakgebied bouwkunde? Wil jij graag werken aan projecten met een grote diversiteit aan klanten om daarmee de industrie toekomstbestendig te maken? Begrijp je snel de complexe vraagstukken van onze klanten en ben jij een uitstekende gesprekspartner voor onze klanten? Werk je graag in een informele cultuur met multidisciplinaire teams samen om interessante projecten te realiseren? Wil je werken in een organisatie waarin je snel kan ontwikkelen door opleidingen, coaching en regelmatig nieuwe uitdagingen? Dan passen wij bij jou!

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bilfinger Tebodin. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Schrijf je dan in hier in!

Meer informatie

Jan Tinbergenstraat 172
7559 SP Hengelo
+31 88 996 70 05