Financieel administratief medewerker

Bilanx is op zoek naar een Financieel administratief medewerker.

Lees hieronder de hele vacature

Vacature details

Geplaatst op
12-2-2024
Aantal uur
32
Vervaldatum
-
Opleidingsniveau
HBO

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die financieel goed onderlegd is en ondersteuning kan bieden op de financiële administratie. Ben je een kei in cijfers en vindt je het leuk om met de facturatie en administratie bezig te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Functievereisten

  • Je hebt een relevante HBO opleiding;
  • Je beschikt over enige relevante ervaring;
  • Je kan goed de juiste prioriteiten stellen;
  • Je blijft onder tijdsdruk nauwkeurig werken;
  • Je bent in staat om alles goed te overzien.

Aanbod

Een functie waarin je zelfstandig binnen een professioneel en betrokken team je eigen taken en werkzaamheden gaat verrichten. Wij vinden een goede samenwerking met elkaar én de klant zeer belangrijk.


Naast een marktconform salaris en 26 vakantiedagen bieden wij je de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden wij een prima secundair arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een 13e maand. En niet minder belangrijk: de gezellige informele werksfeer!

Bedrijfsprofiel Bilanx

Je komt te werken in het ondersteunde team op ons kantoor in Almelo. De lijntjes zijn kort en alle deuren staan open. Je bent onder andere (mede) verantwoordelijk voor de facturatie en administratie van alle kantoren van Bilanx Accountants & Adviseurs.

Solliciteren

Via onderstaande sollicitatie button kom je terecht op de site van Bilanx. Mocht de vacaturelink niet meer werken, dan is de vacature verlopen en kun je niet meer solliciteren. Wij proberen uiteraard ons vacaturebestand zo actueel mogelijk te houden. Wil je ons daarmee helpen en ons een bericht sturen als een link niet meer werkt? Dit kun je doen door ons te mailen op vacatures@twente.com.

Wil je op de hoogte blijven van andere interessante vacatures in Twente? Met onze nieuwe slimme tool, 'De Twentse Matchmaker', koppelen we je kosteloos aan organisaties en vacatures uit de regio. Schrijf je in hier in!

Meer informatie

Bedrijvenpark Twente 423
7602 KM Almelo
0546 549 530